НАРЕДНИХ СЕДАМ ДАНА СУНЧАНО И ВЕОМА ТОПЛО

Сунчано и топло, са највишим дневним температурама и до 35 степени, најаве су метеоролога за време током наредних седам дана. Краткотрајни пљускови и грмљавина, како кажу у РХМЗ, могући су само у планинским крајевима.

Веома топло и сунчано, најављују метеоролози, биће и данас. У планинским пределима, после подне, могући су локални пљускови са грмљавином. Највиша дневна температура кретаће се између 31. и 35. подеока Целзијусове скале. Дуваће умерен југоисточни ветар, у јужном Банату и доњем Подунављу јак, повремено са ударима олујне јачине.

– За викенд сунчано и веома топло, са јутарњим температурама од 13 до 21 и највишим дневним од 30 до 33 степена – кажу у РХМЗ. – У кошавском подручју у суботу ће бити повремено јаког ветра. После подне на планинама, а увече и током ноћи, на северу Србије, могући су краткотрајни пљускови праћени грмљавином.

Од понедељка до петка, такође, претежно сунчано и топло време са пријатним јутрима и највишим дневним температурама од 30 до 35 степени. Повремене кише биће у планинским пределима, а мањи пад температуре метеоролози најављују за наредни петак.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/narednih-sedam-dana-suncano-i-veoma-toplo/