НАРОДНА СТРАНКА САМОСТАЛНО ИЗЛАЗИ НА ИЗБОРЕ У ПАЛАНЦИ

Општински одбор Народне странке из Смедеревске Паланке је издао следеће саопштење:

Народну странку је основао Вук Јеремић, Ненад Милојичић из Смедеревске Паланке је потпредседник Извршног одбора Народне странке и задужен је за формирање одбора у Јужној и Источној Србији. 

ОО Народне странке из Смедеревске Паланке ће данас у петак 2. фебруара, одржати Општински одбор где ће донети одлуке о наступању на изборима у Паланци 25. марта.

Став Народне странке је  да не прави труле компромисе и да на изборе изађе самостално. Народна странка је мишљења да у овом тренутку нису ни били потребни избори у Паланци  пошто је владајућа СНС имала апсолутну већину и као таква је требала да руководи општином.

Народна странка има довољан број квалитетних људи да састави листу и знаће се ко је кандидат за председника општина, а то ће бити онај ко буде први на листи и Општински одбор ће донети ту одлуку а то ће највероватније бити Ненад Милојичић.

Народна странка ће изаћи на изборе и трудиће се да направи што бољи резултат и сматрамо да једино Народна странка тренутно има растући рејтинг у односу на остале странке којима опада или стагнира.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/narodna-stranka-samostalno-izlazi-na-izbore-u-palanci/