НАРОДНИ ПОСЛАНИЦИ И ЧЛАНОВИ ПРЕДСЕДНИШТВА СНС ЈЕЛЕНА ОБРАДОВИЋ И ЂОРЂЕ ДАБИЋ ПОСЕТИЛИ ПАЛАНКУ

Народни посланици и чланови Председништва Српске напредне странке, Јелена Обрадовић и Ђорђе Дабић, данас су посетили Смедеревску Паланку.

-На овим изборима ми ћемо кандидовати оно што смо урадили, јер дела говоре. Пред грађане излазимо и са оним што ћемо радити у нередном периоду за још бржи и јачи опоравк Србије. Општина Смедеревска Паланка је добар пример опоравка. Ви сте били у дуговима до гуше, општина којој је претио банкрот. Упели сте да превазиђете тешкоће захваљујући држави и председнику Александру Вучићу. Овде имате веома успешно општинско руководство које је заменило одређене људе који су вас упропастили. Тако сте постали општина која је почела да се подиже, овде је отворена фабрика, нове инвестиције, гради се путна инфраструктура, то је оно што грађане занима. У то смо се уверили и данас овде, истакли су Обрадовић и Дабић приликом посете.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/narodni-poslanici-i-clanovi-predsednistva-sns-jelena-obradovic-i-djordje-dabic-posetili-palanku/