НАШИ ПРОСВЕТАРИ ИЗ ОШ „ВУК КАРАЏИЋ“ НА САБОРУ УЧИТЕЉА СРБИЈЕ

Три рада, примера добре праксе, наших учитељица Иване Манојловић и Сузане Димитријевић на 35. Сабору учитеља Србије!

Задовољство нам је да поделимо резултате конкурса за примере добре праксе расписаног поводом одржавања 35. Сабора учитеља Србије „Унапређивање наставне праксе кроз размену професионалних искустава“.
Учитељица Ивана Манојловић и наставник музичке културе Срђан Тодоровић су аутори рада из категорије ваннаставних активности – Музички фестивал „Музика је пут до срца“ који ће онлајн бити представљен на Сабору.
Учитељица Сузана Димитријевић послала је два рада примера добре праксе, колико је по пропозицијама имала право, и оба рада су одабрана. Она ће на предстојећем онлајн Сабору презентовати дигитални час „Виолина“ Мирослава Демака из категорије обавезни предмети, а други рад „Његово Величанство – Хор“ из категорије ваннаставне активности ушао је у Зборник примера добре праксе.
Радови одабрани за презентовање биће представљени на традиционалном скупу који ће се одржати онлајн у суботу, 27. новембра 2021. године.
Ауторима одабраних радова, Ивани Манојловић, Срђану Тодоровићу и Сузани Димитријевић, честитамо!
До Сабора, пуно поздрава!
https://www.surs.org.rs/ резултати одабраних примера добре праксе

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/nasi-prosvetari-iz-os-vuk-karadzic-na-saboru-ucitelja-srbije/