НАСЛОВНЕ СТРАНЕ ДНЕВНИХ НОВИНА ЗА ПЕТАК 10. НОВЕМБАР

Дневне новине на насловним странама од петка, 10. новембра, најчешће пишу о могућности одржавања ванредних парламентарних избора, новом наоружању Војске Србије, о састанку председника Србије и Русије Александра Вучића и Владимира Путина у децембру, као и о вршњачком насиљу због последњих снимака насиља у школама у Аранђеловцу.

АЛО – „Плакао сам кад сам повлачио војску с Kосова“, каже за лист генерал Владимир Лазаревић који је у осуђен у Хашком трибуналу. „Малолетне силеџије иду у поправни дом“, лист пише о дешавањима после насиља у школама у Аранђеловцу.

БЛИЦ – „Николић се Путину жалио на Вучића“, лист пише да је бивши председник Србије Томислав Николић председнику Русије Владимиру Путину поручио да Србија ен прати Москву, јер га је Александар Вучић победио у СНС. „Посланици ви сте на потезу“, Фондација „Тијана Јурић“ и „Блиц“ предали Скупштини Србије потписе грађана за казну доживотног затвора за убице деце.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ – „Вучић на своју славу у Москви код Путина“, лист најављује састанак председника Србије и Русије Александра Вучића и Владимира Путина 19. децембра. „Батинаши из клупа прођу са ‘извини'“, лист пише да су казне за малолетнике који учествују у вршњачком насиљу благе. „Супер пушка с два калибра“, о промоцији новог оружја у Никинцима.

ДАНАС – „Јанковић: Бојкот избора био би последња мера“, о деловању опозиције ако власт не испуни њихов захтев да мисија ОЕБС у потпуности надгледа изборе. „Председник исту причу потезао и 2014. и 2016“, о дилеми Александра Вучића да ли да распише ванредне парламентарне изборе истовремено са београдским. „Страх од вакцинације довео до епидемије“, лист пише да су у Србији све чешће неке заборављене болести.

ИНФОРМЕР – „С-300 уговарају на Никољдан“, лист пише о састанку председника Србије и Русије, Александра Вучића и Владимира Путина и томе шта ће бити теме разговора.

KУРИР – „БИА упала у Kомерцијалну банку“, лист пише да се у тој банци проверавају махинације неких руководиоца. „Родитељи највише криви за вршњачко насиље“, текст посвећен све чешћем насиљу у школама.

ПОЛИТИKА – „Највише пара Вујовићу најмање Јоксимовићевој“, лист пише да ће већи буџет за следећу годину добити шест ресора, док ће бити смањен за 10 министарства. „Вучић: Следеће недеље одлука о парламентарним изборима“, о најави председника Србије Александра Вучића да ће СНС следеће недеље донети одлуку о одржавању ванредних парламентарних избора.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/naslovne-strane-dnevnih-novina-za-petak-10-novembar/