НАСТАВЉЕНА ПРАКСА ПРИЈЕМА ГРАЂАНА КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

Председник општине Смедеревска Паланка Никола Вучен, са сарадницима, данас је наставио праксу са пријемом грађана у Малој сали СО.

И овог пута су грађани могли од раних јутарњих сати да разговарају и износе своје проблеме, не само председнику општине већ и директорима јавних предузећа и установа, начелницима одељења општинске Управе као и  Општинском правобраниоцу.

Поред комуналних и инфраструктурних питања грађане у највећој мери углавном интерерсује и социјална тематика. Сви заинтересовани грађани за ове разговоре могу дасе  јаве у просторије Председништва где ће оставити своје личне податке а након тога ће благовремено бити обавештени о датуму и времену пријема. Пракса је да се ови разговори обављају два пута месечно.

Преузимање делова текста или текста у целини је дозвољено, али уз обавезно навођење извора и уз постављање линка ка изворном тексту на www.palankadanas.com

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/nastavljena-praksa-prijema-gradjana-kod-predsednika-opstine-smederevska-palanka/