четвртак, јун 20, 2024
Početna » НАТУРАЛИЗОВАНА ПАЛАНЧАНКА ИЗ ШПАНИЈЕ ОТКРИВА ШТА ЈЕ НАЈВИШЕ ИЗНЕНАДИЛО У СРБИЈИ

НАТУРАЛИЗОВАНА ПАЛАНЧАНКА ИЗ ШПАНИЈЕ ОТКРИВА ШТА ЈЕ НАЈВИШЕ ИЗНЕНАДИЛО У СРБИЈИ

Навела је и једну ствар која је иста, како у Шпанији, тако и у Србији

од Паланка данас
0 Коментар
@laganosp

Moja reakcija 🇪🇦🇷🇸 😂😱😱 POGLEDAJ DO KRAJA 😂😂 . . . . . #viralvideo #funny #livinginserbia #spanjolka #foodtok #pratitenas #trending #smederevskapalanka #foryoupage #fyp #viralvideotiktok #viralrestaurant #youtube #funnymoments #srbija #tojebalkan #balkanfyp #balkancomedy #spanjolka #beograd #velikaplana l

♬ sonido original - Laganosp

Једна девојка из Шпаније, која живи у Србији, у Смедеревској Паланци, открила је шта је то посебно изнанадило у нашој земљи.

Она је објавила видео на друштвеној мрежи ТикТок у ком је открила шта је највише изненадило у Србији, а и шта јој је посебно било чудно.„Први пут када сам била, када сам изашла из Београда, толико је било рупа. Kамион је могао да упадне у рупу. То ме је баш изненадило. Помислила сам где сам дошла, како људи возе тако.“ Друга ствар, сећам се када сам ишла да купим лубеницу, на улици је једна жена продавала. Једна велика лубеница је много јефтинија него у Шпанији. У Барселони је много скупо, пет евра је један килограм, а овде је било 20 динара кило“, почела је причу ова девојка из Шпаније која говори српски, а и муж јој је из Србије.

То није све, она је даље у видеу наставила да објашњава шта је посебно привукло њену пажњу и оставило је у неверици.

„Треће, када сам ишла да прошетам, где да прошетам? Овде треба да ходам, овде су аутомобили паркирани на тротоару, мораш по улици да идеш. Нисам навикла, ако у Барселони идеш по улици можеш да умреш.

Има и пуно кучића који живе на улици, много њих. У Шпанији тога нема, нема луталица. Kоње када сам видела на улици, гледам где сам дошла. Потом џигерица, то кад сам пробала.. Хвала пуно свима, извињавам се, али то није за мене“, рекла је кроз осмех ова девојка.

Она је открила и како јој је било када је први пут ишла на вашар.

„Kада сам ишла на вашар први пут, па то је прасе парти. Много прасића има, нисам могла да верујем. Нисам то нигде видела“, рекла је она.

Такође, навела је и једну ствар која је иста, како у Шпанији, тако и у Србији.

„Исто у Шпанији и Србији је, да када идеш до неке установе, да узмеш неки документ, чека се много и сви су нељубазни и увек ти фали неки папир, е то је исто као у Шпанији“, испричала је она.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept