Početna » НЕКРЕТНИНЕ РАЗВОЈНЕ БАНКЕ ВОЈВОДИНЕ НА ПРОДАЈИ, НАЈЈЕФТИНИЈА У АЗАЊИ НАЈСКУПЉА У БАЧКОМ ПЕТРОВЦУ

НЕКРЕТНИНЕ РАЗВОЈНЕ БАНКЕ ВОЈВОДИНЕ НА ПРОДАЈИ, НАЈЈЕФТИНИЈА У АЗАЊИ НАЈСКУПЉА У БАЧКОМ ПЕТРОВЦУ

Некретнине Развојне банке Војводине у стечају које се налазе на 34 локације у Србији, процењене у распону од 689 евра до 2,1 милиона евра, понуђене су на продају.

од Паланка данас
0 Коментар

Агенција за осигурање депозита објавила је да се та имовина продаје јавним прикупљањем понуда које ће бити отворене 28. фебруара.Највреднији је комплекс у Бачком Петровцу који је процењен на 2,1 милиона евра, а најјефтинија непокретност у Азањи која вреди 689 евра, потес Нерезине, Њива 4. класе, пов. 1672m2, врста земљишта: пољ. земљиште, на кат.парцели број 13762 К.О. Азања, уписана у ЛН 4401 К.О. Азања, врста права: својина, облик својине: приватна, обим удела: 1/1

Понуђене су непокретности у Кули, Београду, Кањижи, Старој Моравици, Сремској Каменици, Шиду, Краљеву, Лесковцу, Грчацу, Медвеђи, Крушчићу, Сјеници, Манђеосу, Лежимиру, Пријепољу и Кончареву.

Нуде се и непокрености у Сокобањи, Жабљу, Српској црњи, Бачкој тополи, Ади, Новом Саду, Инђији и Сремској Митровици.Povezane vesti

Остави коментар

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept