Početna » НЕМА ВИШЕ АНОНИМНОГ ТЕЛЕФОНИРАЊА Од 10. фебруара важи ово правило за све ПРИПЕЈД кориснике

НЕМА ВИШЕ АНОНИМНОГ ТЕЛЕФОНИРАЊА Од 10. фебруара важи ово правило за све ПРИПЕЈД кориснике

Министарство информисања и телекомуникација објавило је данас у Службеном гласнику Правилник о техничким условима за регистрацију крајњих корисника услуге са плаћањем унапред (припејд), која ће бити обавезна почев од 10. фебруара 2025. године.

од Паланка данас
0 Коментар

 

Ово значи да ће, почев од наведеног датума, приликом куповине припејд картица за мобилну телефонију корисници морати да се региструју пре коришћења нове картице, што ће моћи да ураде у пословницама или преко интернета отварањем налога на потпуно безбедан начин, саопштено је из министарства.Донет Правилник ступа на снагу 10. фебруара 2024. године и већ од тада ће сви нерегистровани припејд корисници моћи да се региструју у пословницама, док ће постепено бити уведена и онлајн регистрација коришћењем шеме електронске идентификације основног нивоа поузданости.

Нерегистровани припејд корисници ће најкасније до 10. фебруара 2025. године моћи да користе све услуге, а од тог датума регистрација ће бити обавезна и за постојеће и за нове кориснике.

Након 10. фебруара 2025. године корисници припејд услуга који се не буду регистровали имаће само омогућене услуге обављања позива ка хитним службама или ка систему корисничке подршке оператора.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept