Početna » НЕПРИKОСНОВЕНИ МАНИПУЛАТОРИ, KРИЈУ СЕ ИЗА МАСKЕ ДОБРОТЕ, А УНИШТАВАЈУ ДО KРАЈА: ЕВО KАKО ПРЕПОЗНАТИ ЉУДЕ ТАМНОГ СРЦА!

НЕПРИKОСНОВЕНИ МАНИПУЛАТОРИ, KРИЈУ СЕ ИЗА МАСKЕ ДОБРОТЕ, А УНИШТАВАЈУ ДО KРАЈА: ЕВО KАKО ПРЕПОЗНАТИ ЉУДЕ ТАМНОГ СРЦА!

Kлоните се оваквих људи.

од Паланка данас
0 Коментар

Током живота срећемо се са разним људима, од којих су неки позитивни, емпатични и дивни, а неки су негативни, енергетски вампири и манипулатори којих се треба клонити.

Ипак, ову тамну групу је често немогуће одмах препознати и лако се стиче лажан утисак о њиховој доброти, све док не падну маске и не постанемо непријатно изненађени.Један од разлога зашто не препознајемо увек оне које називамо људима “тамног срца” или психопатског понашања јесте то што не можемо веровати да такви људи заиста постоје!

Не можемо замислити да је неко свесно, без гриже савести, способан заварати, издати, повредити, ширити лажи, измишљати гласине како би нам уништио углед или се претварати да је уз нас и да нас воли, а заправо вам је нанео штету…

Нажалост, такви људи заиста постоје.

Следећих пет знакова указују на особу “тамног срца”, од које треба да се клонити, јер јој углавном ви не можете помоћи, а она може угрозити вашу енергију, емотивно стање, односе, напредак и здравље.

Ево по којим знаковима можете најлакше да их препознате:

Ови људи мајсторски изазивају забуну, нереде и конфликте

Они искривљују чињенице, обмањују, лажу, избегавају преузимање одговорности. Негирају стварност, измишљају приче, чувају информације само за себе.

Ови људи својим слатким говорима мајсторски обмањују друге

Али ако погледате плодове њиховог живота или покушате ближе разумети шта стоји иза њихових речи, видећете да се такви људи никада не мењају и не улажу у сопствени раст и развој. Њихов живот је илузија, а ментална храна незадовољство других људи.

Ови људи увек покушавају да контролишу друге.

Одбацују повратне информације и конструктивну критику; они сами стварају животна правила, без обзира на моралне стандарде.

Ови људи често играју на “карту саосећања”, а на крају их повреде и искористе

Траже саосећање, али га сами не показују. Они захтевају топлину, опроштај и блискост од других људи, али немају емпатију за друге. У почетку их прихватате као добре особе којима највероватније треба нека помоћ или подршка, али касније ће почети да греше. Проблем је што не преузимају одговорност за своје грешке, већ је пребацују на вас.

Ови људи немају савест, па не знају шта је кајање

Они немају жељу да промене било шта у свом карактеру, у чему заправо чак и уживају – и све то под маском. Ипак, то су најчешће дубоко рањене особе, углавном са проблемима из детињства. Многи од њих имају нарциосидни поремећај личности – осећају се боље, лакше и супериорније када су “изнад” других у сваком односу.

Ако имате овакву особу у окружењу, посаветујте је да јој је потребна помоћ стручњака у виду психолога и психотерапеута, али ако не дозвољава да помогнете или не можете, онда се дистанцирајте и заштитите себе.

Стил/СенсаPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept