НИЧЕ СПОРТСКИ КОМПЛЕКС НА КОЛОНИЈИ И ДЕЧИЈЕ ИГРАЛИШТЕ У УЛИЦИ РАДНИХ БРИГАДА

Радови на изградњи дечијих игралишта и спортскиг комплекса на Kолонији су у пуном јеку. То је данас, приликом обиласка ових градикишта, потведио председник општине Смедеревска Паланка Никола Вучен, који је најавио да ће се у наредном периоду наставити са улагањима:

„Поштовани суграђани,

Настављају се радови на изградњи дечијих и спортских терена на територији града. Велико дечије игралиште гради се у улици Радних Бригада, овај део града је густо насељен и сем старог терена за баскет није до сада никада постојало дечије игралиште за наше најмлађе суграђане.

Такође, у центру Kолоније изводе се радови на изградњи највећег спортског комплекса терена на отвореном у нашој Општини. Завршетком ових радова добићемо један модеран комплекс који ће задовољити све потребе наших младих спортиста.

У наредном периоду објавићемо и нове пројекте које ћемо реализовати у току ове године. Настављамо даље да градимо нашу Паланку, закључио је Вучен.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/nice-sportski-kompleks-na-koloniji-i-decije-igraliste-u-ulici-radnih-brigada/