НИКОЛА ВУЧЕН: АПСОЛУТНА ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ У БОРБИ ПРОТИВ КРИМИНАЛА

Поштовани грађани општине Смедеревска Паланка ,
Дужност ми је, као повереника Општинског одбора Српске напредне странке и председника општине Смедеревска Паланка, изабраног са листе Александар Вучић- Српска напредна странка, којој су грађани дали огромну подршку и поверење на изборима, – да пружим апсолутну подршку нашем председнику, Александру Вучићу, у борби против организованог криминала.

Истовренено, као грађанин Србије, сматрам да је моја морална обавеза да изразим подршку председнику Србије, у тренутку када су, због његове отворене и некомпромисне борбе против организованог криминала и спреге тајкуна и политике – изложени претњама и увредама чак и чланови његове породице.
Држава Србија, на челу са председником Вучићем, још је једном показала да је безбедност грађана на првом месту, да у Србији више неће имати моћ опасне криминалне групе, и да нико није јачи од државе. Председник Србије је својим политичким ауторитетом и енергијом веома храбро ушао у борбу против мафије, спроводећи полицијску акцију која је без преседана у новијој историји наше земље.
Влада Републике Србије и председник Вучић лично, много су учинили за наш крај. У овом тешком периоду обнове целокупне Србије, у нашем граду урађено је више него претходних неколико деценија, и то ће остати забележено у историји Смедеревске Паланке. Остаће упамћено и то да је председник Србије показао истинску бригу за нашу општину, да је нашао времена да се упозна са нашим проблемима, баш као што неће бити заборављено ни његово пријатељско и непосредно опхођење према житељима Смедеревске Паланке. Визионарство, снага и енергија, чији је резултат полет обнове, међутим, захтевају немилосрдан обрачун са оним мрачним силама, које увек изнова прете да Србију врате у период мрака и заосталости.
Општина Смедеревска Паланка, до пре само четири године, била је једна од најзадуженијих општина у Србији. Грађани су живели без воде и уличне расвете, у потпуном мраку, без уређене путне инфраструктуре у условима који не приличе ни једном човеку, поготову у 21. веку. Великим залагањем председника Српске напредне странке и Републике Србије, Александра Вучића, коме дугујемо велику захвалност на уложеном труду, разумевању и несебичној помоћи у посредовању према важним државним институцијама, место у коме живимо је за кратко време поново постала средина у којој може нормално да се ради, школује, да се живи достојно човека. Сада имамо километре асфалта, средства за обнову болнице и школа. Својом бригом, председник Вучић нам је показао да нисмо остављени и заборављени, као што смо били деценијама, када у наш град није улагано. Пажња која нам је указана, сведочи да нема средина првог и другог реда, већ да смо сви, као људи, равноправни у својим жељама и потребама.
Да би Србија наставила овим правцем, који води у друштво развијених европских народа, морамо да се ујединимо, не само у борби против организованог криминала, него и у обрачуну са оним интересним групацијама у нашем друштву које под плаштом политике настоје да осигурају своје нелегалне послове и огромно лично богатсво, стечено на рачун грађана Србије. Напади на председника Вучића и његову породицу, према томе, истовремено су напад на све поштене грађане Србије, на људе који настоје да пруже допринос борби за просперитет наше земље, за бољи и садржајнији живот свих нас.
Изражавајући подршку председнику Вучићу, Српској напредној странци, Влади Републике Србије, државним органима и институцијама – у борби против организованог криминала, ми показујемо да смо одабрали пут обнове и напретка, и да нећемо дозволити да нас похлепни појединци и групе врате у мрачну прошлост.

Повереник Општинског одбора Српске напредне странке и

председник општине Смедеревска Паланка

Никола Вучен

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/nikola-vucen-apsolutna-podrska-predsedniku-vucicu-u-borbi-protiv-kriminala/

3 comments

    • hegel on 10/02/2021 at 18:35

    Kakvi hvalospevi, bravo za predsednika. Da li to znači da borbe protiv kriminala ne bi ni bilo da to nije upravo predsednik najavio. Niko ne priča o ozbiljnoj vezi vrha države i vladajuće stranke sa kriminalnim krugovima. Pitam samo, ko je bio obezbeđenje Vučiću 2017. u Novom Pazaru, na inauguraciji iste godine, ko u vreme izbora vrši zastrašivanja svih koji nisu oni, ko je prošlog proleća palio baklje na krovovima većih gradova… Ne bih dalje, potrajalo bi.

    • Иван Селишник on 10/02/2021 at 15:51

    Подржавам Председника Србије у борби поритв ове мафијашке хоботнице унутар самог система у свим државним органима,са надом да ће се и даље наставити са таквим акцијама.Много су нам гангренозне институције и пуне појединаца који служе тајкунима и политичким субјектима. Председнику Србије желим добро здравље и безбедност како за себе тако за своју породицу.Драго ми је да је одбор СНС-а См.Паланка и даље повереништво,тако треба и да остане због добробити свих грађана.Кординатори перфектно држе ствари под контролом,имају добре информације,само нека тако наставе.Овај град је једна јуртина,пропланак којој треба директан надзор из саме Владе и кординатора.Ова привидна идила,мир је само фасада.Ја сам још жив и идаље ћу се борити за владавину права у овом граду за сваког малог човека,од сваког вида репресије,претњи и шиканирања.Надам се да ће Влада поставити ускоро новог начелника ОУП-а См.Паланка, који је ван См.Паланке и који ће се боље носити са ситуацијама у граду.Очекујем да ће и око Основног Тужилаштва у В.Плани бити обраћивани предмети и рад тужиоца и помоћника. Натераћемо локалне органе и инспекције да раде свој посао или ће сносити последице.Живела Србија 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

    1. Vojimjaoca

Komentari su onemogućeni.