НИКОЛА ВУЧЕН ЧЕСТИТАО ЂАЦИМА ПОЛАЗАК У ШКОЛУ И НАЈАВИО НОВЧАНЕ НАГРАДЕ ЗА НАЈБОЉЕ ЂАКЕ И ОВЕ ГОДИНЕ

Поводом почетка нове школске године Никола Вучен, председник општине Смедеревска Паланка, је свим ђацима честитао почетак нове школске године и најавио новчане награде за најбоље ђаке и студенте и ове године.

„Драги ђаци, желим вам срећан почетак нове школске године. Будите вредни, марљиви и жељни знања. У овој школској години настава ће се реализовати под другачијим околностима, а сходно тренутној епидемиолошкој ситуацији. Надам се да ћете, и поред тога, успешно савладати предвиђено градиво и низати успехе и одличне оцене.
Вама, драги прваци, желим срећан полазак у школу, да кроз игру и дружење успешно савладате прва слова и бројеве.
Локална самоуправа настојаће да обезбеди што боље услове за ваше школовање и, као што је то и до сада била пракса, наградити ваш труд.
Овога пута смо издвојили 5.000.000 динара за једнократне награде ученицима, студентима и младим талентима, знатно више него претходне године. Новчана стимулација је само једна страна признања које вам додељујемо. У друштву у коме живимо вреднује се знање и на томе треба инсистирати.
Kонкурс за доделу награда ученицима, студентима и младим талентима биће ускоро расписан о чему ћемо вас обавестити на општинском сајту и путем медија. Позивам вас да се пријавите на конкурс, и подсећам да су за вас врата Општине увек отворена, за разговор, помоћ или савет.
Останите здрави, учите и радујте се сваком школском дану, јер ћете тако научити шта су праве вредности и постати добри људи.“

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/nikola-vucen-cestitao-djacima-polazak-u-skolu-i-najavio-novcane-nagrade-za-najbolje-djake-i-ove-godine/

3 comments

  • Jelena on 02/09/2020 at 22:20

  I odstete od ujeda pasa lutalica??? Lazovi!!!

  • Penzionerka on 01/09/2020 at 21:37

  Kad prodje korona.Svima je teško budite strpljivi kao svi mi.

  • Penzioner on 01/09/2020 at 17:51

  Kada cete da idplatite zaostale jubilarne…penzioner

Komentari su onemogućeni.