НИКОЛА ВУЧЕН НАЈАВИО НОВА УЛАГАЊА У ПУТНУ ИНФРАСТРУКТУРУ ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

Након данашње посете потпредседнице Владе Репулике Србије и министарке грађевинарства, саобраћаја и нфраструктуре Зоране Михајловић, председник општине Смедеревска Паланка, Никола Вучен је најавио наставак радова на путној инфраструктури у нашој општини.

„Смедеревска Паланка и њени грађани дугују неизмерну захвалност председнику Репубилке Александру Вучићу , Влади Републике Србије и свим ресорним министарствима који чине све , да наша Општина изађе из проблема. Више од две деценије било је заборављено и да постојимо, али снажном инвестиционом политиком коју спроводи наш председник Републике Србије Александар Вучић потпуно се мења лице Србије, а исто тако и лице Смедеревске Паланке.

Данашња посета подпредседнијце Владе Републике Србије проф.др Зоране Михајловић је веома значајна за комплетан Подунавски округ , а исто тако и за наше две општине где се тренутно изводе радови на комплетној рехабилитацији и санацији пута Паланка – Плана. Ова деоница је жила куцавица за наше суграђане.Добићемо једну од најквалитетних и најсигурнијих саобраћајница у овом делу Србије. Хвала нашој подпредседници Владе која је својим доласком потврдила да све оно што је обећано биће и урађено.

Данас се дефинисала и динамика радова за наставак реконструкције пута који пролази кроц центар Смедеревске Паланке. Ово подразумева наставак радова од скретања за Kисељак па све до раскрснице према Азањи и Младеновцу. Тачније радиће се комплетна реконструкција пута, тротоара и нових дрвореда кроз улице : 20 јула – поред школе ХИМ, Француска , Главешева до скретања за Азнају што укупно износи 3.5 км кроз центар наше Паланке.

Динамиком договорених радова, креће се и у комплетну реконструкцију пута Смедеревска Паланка – Kрњево па све до Цариградског друма на укупној дужини 12.5 км.

Добијена је и грађевинска дозвола, решени имовиснко правни односи за нову деоницу пута од булевара Црвене Армије до новог гробља Kаменац. Радове ће спроводити екипе ПЗП а из Пожаревца, укупна дужина нове деонице ће износити 500 метара са кружним током. Почетак радова очекујемо за неколико дана.

Настављају се радови на путу Смедервска Паланка – Топола, од цркве Св Преображења у Смедеревској Паланци ка Тополи на укупној дужини од 3.6 км.“

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/nikola-vucen-najavio-nova-ulaganja-u-putnu-infrastrukturu-opstine-smederevska-palanka/

6 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Sugradjanin on 13/08/2019 at 18:38

  Ulice Palanacke Cete I Majora Gavrilovica deluju kao da su upravo pretrpele granatiranje!

  • Palanka on 13/08/2019 at 14:45

  Ovo vam je prilika da konačno rešite veliki problem taksista i njihovog parkiranja kod gradske apoteke. Napravite im prostor za bezbedno parkiranje,gde neće da smetaju drugima,ili ih iselite na neko drugo mesto.

  • Traut on 12/08/2019 at 22:23

  Nemojte samo da vadite drveće, ako boga znate. Sve te ulice krase drvoredi i hlad koji je deo njihovog šarma.

   • Nikola on 13/08/2019 at 00:06

   Bravo! Bitan je takodje i put ka mihajlovcu, u jako je lošem stanju.

  • Palančanin on 12/08/2019 at 19:56

  Svaka čast ako sve ovo ispunite.

  • Zivorad on 12/08/2019 at 19:53

  I mi vama neizmerno zahvaljujemo na korektnom informisanju!

Komentari su onemogućeni.