НИКОЛА ВУЧЕН НАЈВИО КОМПЛЕТНО СРЕЂИВАЊЕ ВРТИЋА ПЕТАР ПАН НАКОН САСТАНКА СА МИНИСТРОМ РУЖИЋЕМ

Након данашње посете Бранка Ружића, министар у Министарству за државну управу и локалну самоуправу, одржан је радни састанак на коме је вођен разговор о даљој сарадњи и унапређењу локалне самоуправе Смедеревска Паланка.
Председник општине, Никола Вучен, након данашњих разговора са министром најавио је да у наредном периоду следи детаљна реконструкција и обнова централног вртића “ Петар“

„Поштовани суграђани,

Општина Смедеревска Паланка, до пре само две године, могла је да прогласи банкрот. До пре само две године имали смо дванаесточасовне рестрикције воде, нисмо имали уличну расвету, коловози и тротоари били су нам разорени.

Били смо задужени више од три милијарде динара. Рачун буџета Општине био је у непрекидној блокади више од шест година. Буквално, Смедеревска Паланка је била заборављена. Kао да нисмо постојали на карти Србије.

Данас смо отворили један од најсавременијих и најлепших јавних управних центара у Србији. Велику захвалност дугујемо Председнику Србије господину Александру Вучићу, уз чију помоћ и веру смо се и издигли из пепела.

Велику захвалност дугујемо и Влади Републике Србије на челу са Премијерком Аном Брнабић, у чијем је саставу и Министарство државне управе и локалне самоуправе којим руководи министар Бранко Ружић,

Велику захвалност дугујемо потпредседнику Извршног одбора Српске напредне странке, координатору за Подунавски округ, господину Бранку Маловићу, који нам је у сваком тренутку био велика подршка и веровао да заједничким залагањем и марљивим радом можемо да остваримо циљеве које смо себи поставили, а који су нам до пре само две године чинили недостижним.

Желим да обавестим наше суграђане да смо данас на радном састанку са министром Ружићем договорили подршку за још капиталних пројеката, које ћемо у овој години спровести и још више подићи стандард наше Смедеревске Паланке.

Пројекат који бих издвојио као најважнији, јер се тиче наших најмлађих суграђана, јесте комплетна реконструкција и обнова централног вртића „Петар Пан“ у Смедеревској Паланци.“

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/nikola-vucen-najvio-kompletno-sredjivanje-vrtica-petar-pan-nakon-sastanka-sa-ministrom-ruzicem/