НИКОЛА ВУЧЕН: НОВИ КОТЛОВИ ЗА ОШ „ЂОРЂЕ ЈОВАНОВИЋ“ У СЕЛЕВЦУ

Пред почетак зиме у ОШ „Ђорђе Јовановић“ у Селевцу су стигли нови котлови.

Поштовани суграђани,

Годинама уназад ОШ“ Ђорђе Јовановић“ из Селевца има проблем са грејањем. Kотлови који се налазе у школи стари су преко 40 година. Прошле године смо успели да зимску сезону прегурамо уз санацију помоћног котла на течно гориво, али се испоставило да је тај вид грејања најскупљи. За непуних четири месеца потрошили смо средства која су била планирана за читаву годину. Обећали смо тада да ћемо за наредну грејну сезону заувек решити проблем грејања , куповином нових котлова на чврсто грејање и заменом комплетног система у котларници.

Општина је издвојила 1.600.000, 00 динара и купила два потпуно нова котла која ће се у наредних неколико дана пустити у рад.Срећни смо што смо успели да одржимо обећање које смо дали родитељима и колективу школе, а све у циљу да нашој деци обезбедимо оптималне услове за њихов боравак у школи.

Овим путем се захваљујем свим родитељима из Селевца који су имали разумевања, а посебну захвалност дугујемо добрим људима , Месној заједници Селевац који су помогли да се све ово спроведе у дело, а то су фирма Микрос Унион ( г- дину Зорану ) из Селевца као и фирми Плана – Монт из Мале Плане ( Милош Жицин ) .

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/nikola-vucen-novi-kotlovi-za-os-djordje-jovanovic-u-selevcu/