НИКОЛА ВУЧЕН ОБИШАО РАДОВЕ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ОБ „СТЕФАН ВИСОКИ“ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

Никола Вучен председник општине Смедеревска Паланка, данас је обишао радове на реконструкцији ОБ „Стефан Високи“. Тим поводом Вучен је на свом ФБ профилу написао:

Данас смо обишли радове на реконструкцији Опште болнице ,, Стефан Високи “ у Смедерсвкој Паланци. Тренутно се ради прва фаза реконструкције која подразумева комплетну реконструкцију и замену крова, столарије , машинских радова као и фасаде.Радови се одвијају према плану и пројекту и оваквом динамиком врло брзо ћемо угледати једно потпуно нове лице наше болнице.


Завршетком прве фазе прелазимо на другу фазу реконструкције. Друга фаза подразумева изградњу нових 12.000 квадрата хируршког блока, изградњу потпуно новог објекта величине 1000 квадрада за дијализу. Реконструкцију и изградњу нове кухиње, вешераја и свих пратећих објеката.Изградњу нове котларнице, унутрашње саобраћајнице, као и опремање новим апаратима и уређајима за рад лекара и особља. Улагање од преко три милијарде динара ће предатављати до сада највеће улагање у нашу Општину.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/nikola-vucen-obisao-radove-na-rekonstrukiji-ob-stefan-visoki-u-smederevskoj-palanci/

1 comment

    • Nik on 04/09/2020 at 22:48

    Nadam se da klima uređaji neće biti vidljivi na fasadi

Komentari su onemogućeni.