(ВИДЕО) НИКОЛА ВУЧЕН УРУЧИО ЂАЦИМА ПРВАЦИМА ПОКЛОН ОД ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

Након што су предшколцима ПУ „Чика Јова Змај“ у Смедеревској Паланци, обезбеђени уџбеници да се припреме за полазак у школу, општина Смедеревска Паланка је и ђацима првацима припремила пакет школског прибора, као мали знак пажње за полазак у школу.

Никола Вучен, председник општине Смедеревска Паланка је данас обишао све четири градске основне школе и првацима, уз помоћ учитељица, поделио школски прибор. Током трајања Дечије недеље Вучен ће поклоне уручити и деци у сеоским школама, тако да ће свих 341 ђака првака добити леп поклон од општине Смедеревска Паланка.

„Размишљали смо како и на који начин , сходно тренутној епидемиолошкој ситуацији, помогнемо и мотивишемо ђаке прваке да се што боље и лакше адаптирају у школи. Зато смо одлучили да , као и за предшколце, обезбедимо поклоне који садрже школски прибор. То је наравно само део помоћи локалне самоуправе намењен ђацима. Данас смо обишли све четири градске школе, а наредних дана, у току Дечије недеље, обићићемо све сеоске школе и малишанима уручити поклоне. Обезбедили смо 341 пакет за прваке колико их је уписано у ову школску годину на територији наше општине. Оно што нас радује јесте да предшколаца има 410, тако да ћемо  идуће  године имати два  одељења више“ рекао је Вучен.

„Морам  да закључим да је епидемиолошка ситуација у свим школама добра, поштују се све мере заштите и препоруке епидемиолога. Све школе су спремне за почетак грејне сезоне, обезбеђени су деривати тако да родитељи не треба да брину“ рекао је на крају посете школама председник општине.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/nikola-vucen-urucio-djacima-prvacima-poklon-od-opstine-smederevska-palanka/

1 comment

    • Časno on 05/10/2020 at 21:28

    Koriscenje dece zarad licne promocije…samo da ga upoznamo da deca vec mesec dana idu u skolu i da su to vec roditelji morali da kupe,tako da ako ima bar malo časti i savesti neka da ostavku i pobegne u misju rupu posle ovog zlodela ako vec za druge propuste nije!!!

Komentari su onemogućeni.