Početna » НОВА ИНТЕРНЕТ ПРЕВАРА ХАРА СРБИЈОМ! Ако вам је стигао ОВАЈ МЕЈЛ од банке, ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ!

НОВА ИНТЕРНЕТ ПРЕВАРА ХАРА СРБИЈОМ! Ако вам је стигао ОВАЈ МЕЈЛ од банке, ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ!

Људи су се пожалили да добијају мејлове од банке која успешно послује у Србији, у којима им се тражи да верификују свој идентитет

од Паланка данас
0 Коментар

Уколико сте у протеклих неколико дана примили мејл од банке са насловом „Морате верификовати свој идентитет“, немојте то радити нити одговарати на поруку.Људи су се пожалили да добијају мејлове од банке која успешно послује у Србији, у којима им се тражи да верификују свој идентитет. Међутим, ради се о лажној поруци која уопште не стиже са званичне адресе те банке.

„Поштовани корисниче, морали смо да ограничимо неке функционалности вашег рачуна док не ажурирате своје податке. Подаци које сте нам раније доставили више нису важећи. Због тога што нисте на време ажурирали свој идентитет, више не можете додавати или примати новац на свој рачун. И даље можете користити средства која већ имате на рачуну“, пише у тексту мејла, уз линк преко којег наводно можете извршити верификацију идентитета.

Затим се наводи да ће неке функције рачуна бити трајно ограничене уколико верификацију не извршите до 23. маја 2024. године.

Уколико обратите пажњу, видећете да мејл не долази са званичне адресе банке. Јасно је да у питању још једна врста интернет преваре.

Подсећамо, на овакве поруке/мејлове никада не треба да одговарате, нити да пратите инструкције истих. Увек обратите пажњу са које адресе вам је порука упућена. Такође, контактирајте своју банку и проверите о чему се ради.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept