НОВЕ ШКОДЕ ЗА ПОЛИЦИЈСКЕ СТАНИЦЕ У СМЕДЕРЕВУ, ПАЛАНЦИ И ПЛАНИ

Министарство унутрашњих послова набавило је 710 нових патролних возила, која су испоручена полицијским управама на територији Републике Србије, а потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић најавио је да ће до краја године возни парк Министарства бити богатији за више од 1.000 возила.

„Као министар унутрашњих послова поносан сам што ће наше колеге полицајци који свакодневно обављају своје дужности моћи уз помоћ ових возила да буду ефикаснији у свом раду. Улажући у услове рада наших полицијских службеника ми улажемо у већу безбедност свих грађана Србије“ рекао је Стефановић. Министар је прецизирао да су возила намењена полицији опште надлежности и саобраћајној полицији, али и да су она само први контигент аутомобила који су набављени.

Тринаест нових „Шкода Рапид“ су стигле испред ПУ Смедерево за потребе саобраћајне полиције у Смедереву, Смедеревској Паланци и Великој Плани.  Како ће бити распоређене, није нам познато, али очекује се да већ током наредне недеље буду у употреби. 

Министар је рекао и да ово није последња испорука и да ће у ће у наредном периоду полицијски службеници добити и нове марице, патролне мотоцикле, нова ватрогасна и теренска возила.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/nove-skode-za-policijske-stanice-u-smederevu-palanci-i-plani/