НОВЕ УНИФОРМЕ ЗА ЗАПОСЛЕНЕ У ПОШТИ СРБИЈЕ

Поштари, достављачи, шалтерски радници, који су запослени у Пошти Србије, као и они из сектора логистике и одржавања – возачи, техничари у преради пошиљака и мајстори, добиће нове униформе, а од данас одабрани запослени могу да их тестирају током обављања радних задатака, саопштиле су Поште Србије.

Нове униформе треба да допринесу бољој заштити, удобности и издржљивости за оне који послове обављају на терену, на отвореном простору и ниским или високим температурама.

Након периода тестирања, планирано је доношење новог Правилника о одевању, који предвиђа да Пошта обезбеђује комплетну зимску и летњу униформу за све запослене на наведеним пословима.

„Уз модернизацију технолошких процеса и увођење нових услуга, ‘Пошта Србије’ може да се похвали да пажљиво гради и стално унапређује корпоративни углед и имиџ предузећа, те обезбеђује боље услове за рад својих запослених”, рекао је в. д. директор „Поште Србије” Зоран Ђорђевић, пренео је Танјуг.

Каже да униформа коју свакодневно носе запослени треба да прати њихове потребе, али и да допринесе професионалном изгледу, пословном идентитету и бољој услузи коју пружају.

Ђорђевић је најавио да ће подизањем на виши ниво развој и модернизацију, „Поштина” пословна мрежа знатно ојачати већ до краја ове године.

„Пошта ће набавити нове бицикле, мопеде и нова возила, а увешће и нове типове технологија у циљу подизања доступности и квалитета поштанског сервиса”, навео је Ђорђевић.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/nove-uniforme-za-zaposlene-u-posti-srbije/