НОВИ ФИЛМСКИ ХИТОВИ У КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ (ТРЕЈЛЕРИ)

Из Културног центра Вас позивају да погледате нановија филмска остварења!
Недеља 08. јануар 2017.
16:00h цртани филм „Маша и медвед нове авантуре“
18:00h и 20:30h „Santa Maria della Salute“

Понедељак 09. јануар 2017.
16:00h цртани филм „Певајмо“ 3d
18:00h и 20:30h „Santa Maria della Salute“

 „Santa Maria della Salute“

Филм прати епоху романтичарског доба које је обележио живот и дело Лазе Kостића, а пре свега неостварену љубав са Ленком Дунђерски. Чувена љубавна прича са трагичним крајем утицала је на стварање једне од највећих и најзначајнијих љубавних песама/поема у српској поезији.

Узбудљива филмска прича коју је режирао Здравко Шотра. Лик Лазе Kостића глуми – Војин Ћетковић а у улози Ленке Дунђерски је Тамара Алексић. У филму играју и Небојша Илић, Александар Берчек, Дејан Луткић, Александар Ђурица, Нела Михајловић, Светлана Бојковић и др…

МАША И МЕДВЕД

Маша је трогодишња енергична, дружељубива и помало луцкаста девојчица која живи у шуми и која стално упада у невоље. Њен добри друг Медвед, који је штити, често и сам упадне у невољу због Машиних несташлука, али ипак, њих двоје, уз остале животиње у шуми забављају гледаоце, али их и уче креативности, лојалности и правом пријатељству.

СИНГ- ПЕВАЈМО

Режија синхронизације: Никола Булатовић

Гласови: Ива Стефановић, Бојан Лазаров, Слободан Стефановић, Милан Тубић, Данијел Сич, Милан Антонић, Наташа Балог, Драган Вујић Вујке, Душица Новаковић, Паулина Манов

Жанр: анимирана комедија

Студио: Универсал

Трајање: 110 минута

Садржај: Иллуминатион је одушевио публику широм света вољеним хитовима као што су „Грозан ја“, „Лоракс“, „Грозан ја 2“, и „Малци“, други по реду анимирани филм с највећом зарадом у историји. После великог успеха комедије „Тајни живот кућних љубимаца“, Иллуминатион представља филм „Певајмо“ који нам долази за празнике.

Смештен у свет попут нашег али који насељавају само животиње, „Певајмо“ представља Бастера Муна (Слободан Стефановић)), угледну коалу која је директор некада великог позоришта које је временом пропало. Бастер је вечити оптимиста, добро, можда мало живи у заблуди, али воли своје позориште изнад свега и учиниће све да га задржи. Сад, суочен с пропадањем своје животне амбиције, он има последњу шансу да врати овом избледелом драгуљу некадашњу славу тако што ће продуцирати највеће светско такмичење у певању.

Појавиће се пет најозбиљнијих кандидата: Мајк, (Драган Вујић Вујке) миш који певуши једнако добро као што вара људе; Мина, стидљива слоница тинејџерка, која има ужасну трему од наступа; Розита (Паулина Манов), преморена мајка која има 25 прасића; Џони, млади горила гангстер (Милан Антонић) који тражи начин да побегне од породичног криминала, и Еш, панк-рок бодљикаво прасе (Ива стефановић) која покушава да се отресе свог арогантног дечка и постане соло певачица. Све животиње ће доћи на Бастерову аудицију верујући да је то њихова шанса да промене свој живот. А док их Бастер све појединачно подучава и доводи све ближе и ближе великом финалу, почеће да схвата да позориште можда није једино што треба да се спаси.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/novi-filmski-hitovi-u-kulturnom-centru-trejleri/