(ТРЕЈЛЕРИ) НОВИ ФИЛМСКИ ХИТОВИ У ПАЛАНАЧКОМ БИОСКОПУ

Поштовани суграђани! Позивамо вас да погледате најновије филмске хитове. 02. и 03. фебруар.
16:00 сати цртани филм „Аладин и летећи ћилим“
18:00 и 20:00 сати филм „Такси блуз“
04. и 05. фебруар
16:00 сати филм „Повратак Мери Попинс“
18:30 и 20:30 сати филм „Такси блуз“
Пројекције се одвијају у позоришној сали Установе Културни центар! Молимо да у исту не уносите храну и пиће.

ТАКСИ БЛУЗ

Трајање: 95 минута. Режисер: Мирослав Стаматов. Улоге: Андрија Милошевић, Милена Предић, Тодор Јовановић, Александра Томић, Никола Ђуричко, Сергеј Трифуновић.

„Такси блуз“ је романтична комедија. Истовремено то је шармантни и узбудљиви „road movie “.

Главни јунак ове приче је Марко (42), симпатични пропали драматург који годинама ради као таксиста и чије ћемо авантуре пратити током једне урнебесне ноћи.

Наизглед један нормалан дан на послу ће се претворити у хаос када се у његова кола ушуња дечак Дамир који је побегао из дома за незбринуту децу и који је у потрази за својим оцем. Вожња њих двојице у таксију током једне ноћи ће изнедрити гомилу сулудих ситуација које ће се смењивати заједно са мноштвом ликова који ће продефиловати кроз такси као муштерије.

 

ПОВРАТАК МЕРИ ПОПИНС

Режисер: Роб Марсхалл. Глумци: Емилy Блунт, Мерyл Стрееп, Цолин Фиртх. Жанр: Фантазија, Мјузикл. Трајање: 130 мин

У депресивној ери Лондона, сада одрасле Џејн и Мајкл Бенкс, заједно са троје Мајклове деце, посетиће загонетна Мери Попинс коју прати одређени лични губитак. Захваљујући својим јединственим, магичним вештинама и уз помоћ њеног пријатеља Џека, помоћи ће овој породици да поново открију радост која се изгубила у њиховим животима.

АЛАДИН И ЛЕТЕЋИ ЋИЛИМ

( синхронизовано )

Жанр: анимирани, фантазија. Дужина трајања филма: 81 минут. Оригиналан наслов: Hodja fra Pjort. Земља порекла / Година: DNK/2018. Режија: Karsten Kiilerich. Глумци : Пеђа Дамњановић, Миомира Драгићевић, Марко Долаш,  Алек Родић, Ана Мировић, Огњен Дрењанин, Јована Цавнић,  Ђорђе Симић, Милан Зоричић, Симона Ћировић, Иван Иванов, Зоран Стојић.

Аладин живи у Пјорту, малом пустом селу у Булгиславу, заједно са мајком, оцем и козом Рајком. Пјорт је лепо и занимљиво место, али врло мало, па Аладин сања о пустоловинама у великом свету који се налази иза планина на хоризонту. Аладинов отац уопште не подржава свог сина. Инсистира да се  смири. Свет нису пустоловине, него опасности и људи из малог места не треба да се мешају са онима из вањскг света. Од дечака се очекује да пође стопама свог оца и постане кројач. Када Аладин добије непредвиђену шансу, он је зграби оберучке. На фантастичном летећем тепиху, кога је добио од Ел Фазе, Аладин са својом верном пријатељицом козом Рајком, лети према сунцу са задатком да врати Ел Фази изгубљено унуче. Султанов град Пето је заиста нешто посебно – огроман и хаотичан, иза сваког ћошка вребају пробисвети. Али то не спречава наивног сељачића Аладина да настави пут на чаробном тепиху.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/novi-filmski-hitovi-u-palanackom-bioskopu/