Početna » НОВИ ХИТ ЗА ДОГРЕВАЊЕ СТАНОВА У ПРЕЛАЗНОМ ПЕРИОДУ

НОВИ ХИТ ЗА ДОГРЕВАЊЕ СТАНОВА У ПРЕЛАЗНОМ ПЕРИОДУ

од Паланка данас
0 Коментар

Будући да грејна сезона није почела, многима је потребно мини грејно тело, док радијатори не буду топли. Тако се у последње време на огласима могу видети постери који греју, а реч је о грејалици која се качи на зид.

Може да угреје петнаестак квадрата, не заузима место, а слика на постеру бира се по вољи, тако да на њему,може да буде мотив камина или нешто друго што прија оку купца попут тропског острва, једрењака, цвећа, планинских врхова, Венеције или водопада.

Грејалица је електрична, укључује се у штекер а може да се савије и смота као постер и укључи на било ком другом месту. Оглашивачи тврде да не исушује ваздух и не троши кисеоник, те да су инфра-црвени таласи које емитује слични сунчевој светлости, а да их људско тело осећа као пријатну топлоту.

Kачи се на типл, а не сме да се потопи, покваси нити ичим да се покрива. На огласима цена тапет грејалица је између 4.000 и 6.000 хиљада динара.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept