Početna » НОВИ СОФТВЕР ПИО ФОНДА: ПРОВЕРА УПЛАТА ДОПРИНОСА, ВИСИНЕ ПЕНЗИЈЕ… УСКОРО СВЕ НА “КЛИК”

НОВИ СОФТВЕР ПИО ФОНДА: ПРОВЕРА УПЛАТА ДОПРИНОСА, ВИСИНЕ ПЕНЗИЈЕ… УСКОРО СВЕ НА „КЛИК“

од Паланка данас
0 Коментар

ПИО фонд је најавио низ нових одлука које ће унапредити искуство пензионера и омогућити им лакши приступ информацијама о пензијама, пензионисању и уплатама доприноса. Ове одлуке ће имати користи и за старије и за нове пензионере, пружајући им олакшице кроз брз и практичан приступ информацијама.Нови софтвер ПИО фонда омогућиће свим регистрованим корисницима да путем електронског сервиса добију све потребне информације о уплатама доприноса из њихових матичних фирми. Ово је посебно значајно јер ће грађани имати могућност да провере тачност и веродостојност тих уплата, избегавајући ситуације где су уверени да су доприноси уплаћивани, а заправо нису. Ови извештаји ће бити доступни на клик, омогућавајући пензионерима да у сваком тренутку провере свој статус без потребе да иду на шалтере ПИО фонда.

Једна од кључних олакшица се односи на проверу висине будуће пензије. Нови софтвер омогућиће запосленима да прецизно процене са колико година ће се морати пензионисати на основу година стажа и шта ће бити висина пензије у том тренутку. Ово је од изузетне важности за планирање будућности и правилно управљање личним финансијама.

Осим тога, нови софтвер омогућиће грађанима да имају увид у три сегмента уплата доприноса – пензијско и инвалидско осигурање, здравствено осигурање и осигурање за случај незапослености. Тиме ће пензионери имати потпуну слику о својим доприносима и могућностима у случају различитих ситуација.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept