петак, јун 21, 2024
Početna » Нови задаци у оквиру Еразмус+ акредитованог пројекта мобилности успешно су реализовани на релацији Кипар – Турска

Нови задаци у оквиру Еразмус+ акредитованог пројекта мобилности успешно су реализовани на релацији Кипар – Турска

од Паланка данас
0 Коментар
У истом временском периоду од 20. 5. 2024. до 24. 5. 2024. године директор школе, Дарко Димитријевић, и учитељица, Слађана Вукосављевић, спроводили су своје задатке у две различите школе.
Директор је боравио у школи DIMOTIKO SHOLIO XYLOFAGOU на Кипру и радио на остваривању постављених циљева и размени знања и примера добре праксе у области менаџмента, европских програма, начина коришћења технологија и иновација. Присуствујући настави и другим активностима у школи имао је прилику да се упозна са начинима реализације садржаја и решењима примереним свим ученицима, али и да буде активни учесник.

Учитељица је у школи ŞEHİT TALHA BAHADIR ORTAOKULU, у Јалови, у Турској реализовала наставне садржаје кроз СТЕМ радионице, са ученицима 5. разреда у оквиру часова Науке. Током своје посете је презентовала ученицима и запосленима вредности и лепоте своје земље, града, школе, пројеката које реализујемо и упознала их са СТЕМ приступом у раду и значајем истог. Упознала се са образовним системом у Турској, начином рада, наставним планом и програмом, решењима за рад са ученицима који се образују по посебном плану и афинитетима које школа негује и по којима је препознатљива.

Посебну захвалност исказујемо директорима школа који су показали велику заинтересованост и жељу да угосте наше представнике и прилагоде рад у школи захтевима мобилности. Хвала запосленима у школи DIMOTIKO SHOLIO XYLOFAGOU Α Dimotiko Scholeio Xylofagou! Хвала запосленима у школи ŞEHİT TALHA BAHADIR ORTAOKULU Şehit Talha Bahadır Ortaokulu! Надамо се наставку сарадње кроз промовисање и развијање европске димензије образовања и новим успесима.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept