Početna » НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА НИКОЛЕ ВУЧЕНА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА НИКОЛЕ ВУЧЕНА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

од Паланка данас
0 Коментар
Никола Вучен председник општине Смедеревска Паланка, упутио је Новогодишњу жеститку житељима општине Смедеревска Паланка, у којој се каже:
Поштовани суграђани,

Одлазећа година била је пуна неизвесности, тешкоћа и изазова. Ипак, можемо да будемо задовољни оним што смо постигли током 2023. јер смо остварили пројекте који су променили изглед нашег града. Осим реконструкције доњег дела главне улице, и пута за Михајловац, стару годину приводимо крају радовима на путном правцу за Малу Плану и асфалтирањем пута за Ново градско гробље.

У Нову годину улазимо са новим мерама популационе политике. Од првог јануара 2024. године и за друго рођено дете у породици, из буџета општине издвајаћемо 120.000 динара; 60 хиљада по рођењу и 60 хиљада динара за први рођендан детета.

Нову годину дочекујемо са великим оптимизмом. Надамо се и очекујемо да ће нова, 2024. донети политичку стабилност и даљи просперитет Србије, и да ће за нашу општину бити успешнија од претходних, посебно када је реч о реализацији значајних пројеката за развој и напредак Смедеревске Паланке.

Поштовани грађани, желим вам да Нову годину и предсетојеће божићне празнике дочекате у миру, добром здрављу и лепом расположењу. Желим вам много успеха, ведрину духа и веру у будућност, мудрост и виталност, личну и породичну срећу и благостање.


Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept