НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

Годину коју испраћамо обележила је пошаст коју је изазвао вирус Ковид 19, а који је погодио читав свет па и нашу земљу, и са којим се још увек боримо.

Без обзира на све те недаће које су нас задесиле због пандемије, ако сагледамо резултате у протеклих дванаест месици видећемо да је 2020. година за општину Смедеревска Паланка била период важних пројеката. Када погледамо иза себе поносни смо на нови изглед нашег града.

Паланка је протекле године била велико градилиште. Наставили смо рад на побољшању услова живота, обнови и уређењу путне инфраструктуре, паркова, водоводне и канализационе мреже, расвете, изградњи фабрике „Кјунгшин Кејбл“ са нашим пријатељима из Јужне Кореје, уједно решавамо и проблем незапослености.

Време које долази донеће нам нову енергију и могућности које ћемо искористити за даљи напредак и развој наше општине. У свим овим великим пословима и активностима имали смо велику подршку председника Србије, Александра Вучића и Владе Републике Србије. Такође смо имали велику подршку грађана који су препознали нашу искрену жељу да Паланку учинимо бољим местом за живот.

Знамо да је потребно још много тога урадити, како бисмо одговорили свим нашим заједничким потребама и жељама.

Желим вам срећну и успешну наступајућу 2021. годину, да у добром расположењу са најдражима проведете новогодишње и божићне празнике. Нова година, представља нову шансу да остваримо своје жеље и планове. Уз добро здравље, нека вам Божић и Нова година донесу радост и успех на свим пољима, посебно на плану личне и породичне среће.

Председник Општине
Смедеревска Паланка
Никола Вучен

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/novogodisnja-cestitka-predsednik-opstine-smederevska-palanka/

3 comments

  • Slavica on 02/01/2021 at 00:09

  ISTO TI ZELE GRADJANI ,KOJE SI IZNEVERIO SVOJIM PONASANJEM U IZNOSENJU NEISTINITIH OBAVESTENJA GRADJANANIMA O IZVEDENIM RADOVIMA PUTNE INFRASTRUKTURE A NISTE TO ODRADILI. IMATE GRADJANE PRVOG REDA ZA NJIH MOZE SVE I VAN PLANA,DOK ZA NAS GRADJANE DRUGOG REDA, CEKACEMO DOK NAS SMRT NE PRETEKNE.
  RODJENI SMO KADA NIJE POSTOJALA KALDRMA,VEC BLATNJAV PUT. OD TADA PA DO SADA PROSLO JE 65 GODINA JA JOS UVEK GAZIM BLATO I SVAKI DAN CISTIM BLATO SA OBUCE,DA BIH SUTRA IZASLA U GRAD.
  TAKO JE PREDSEDNICE OBIDJITE OBDANISTE U ZLATIBORSKOJ ULICI I DEPONIJU KOJA STE STVARA.I ZAMOLILA BIH VAS DA JEDNOG KISNOG DANA SA DETETOM U RUKAMA ,SIDJETE NIZ VLAJICE BRDO, DA OSETITE KAKO JE NASIM SUGRADJANIMA KOJI SVAKOG DANA PO DVA PUTA SILAZE I PENJU SE PO BLATNJAVOM PRILAZU OBDANISTU,JER STAZE NEMA.
  UZIVAJTE PREDSEDNICE,JER VI TAJ PROBLEM NEMATE.
  A ZA SLEDECE IZBORE MI CEMO ZNATI KAKO DA VAM SE ODUZIMO.
  ZELIM VAM USPESNU 2021 GOD.

  • Ista on 30/12/2020 at 19:33

  Isto ti zele samohrane majke i ostalih 200 ljudi sto je ostalo bez posla da bih ti zaposlio tvoje uvlakace da bih te hvalili na fb,sram te bilo!

  • Sram te bilo on 30/12/2020 at 16:18

  I tebi isto zele sve naj bolje one samohrane majke i ostalih 200 radnika kojima si dao otkaz da bih namirio i zaposlio tvoje dupe uvlakače sto te dižu na fb!!!

Komentari su onemogućeni.