НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

У протеклих дванаест месеци успели смо да радом и делима створимо услове за лепшу будућност наше деце и младих: смањили смо незапосленост, реконструисали километре регионалних и локалних путева, адаптирали смо вртиће за децу, изградили нову кухињу у Предшколској установи и умањили цену боравка деце у вртићима; адаптирали смо школе и предшколске установе и започели изградњу нове школе у Голобоку, доделили награде најбољим ученицима и студентима. У години за нама смо за свако прворођено дете у породици издвајали по 120.000 динара, што је већ дало очигледне резултате. Све ово учинили смо заједно, доказујући да јединствени и сложни можемо да се изборимо и са великим невољама и искушењима.

Постигнути резултати током протекле, обавезују нас да у новој, 2022. години, заједничким снагама, остваримо значајно повећање животног стандарда, свих житеља наше општине.
Уверен сам да време које долази доноси нову енергију и отвара мноштво нових могућности, које ћемо да искористимо у циљу напретка и развоја овог нашег места.

Желим вам срећну и успешну наступајућу 2022. годину, да у добром расположењу са најдражима проведете новогодишње и божићне празнике.

Уз добро здравље, нека нам Божић и Нова година донесу радост, личну и породичну срећу, пословни успех и задовољство у раду, мудрост и слогу.
Живели!

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/novogodisnja-cestitka-predsednika-opstine-smederevska-palanka-2/