НОВОИЗАБРАНЕ СУДИЈЕ ИЗ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ И ВЕЛИКЕ ПЛАНЕ ПОЛОЖИЛЕ ЗАКЛЕТВУ У СКУПШТИНИ СРБИЈЕ

Судије које су први пут изабране на судијску функцију, данас су положиле заклетву у Народној Скупштини Србије.
Међу новоизабраним судијама, данас су положили заклетву и судије из Смедеревске Паланке, Ана Тучић, Бранкица Будимкић и Предраг Павловић, као и судије из Велике Плане, Горан Тодоровић и Драгана РадисавЉевић. Они ће своју судијску функцију обављати у Основном суду у Великој Плани.

Полагању заклетве присуствовала је председница Основног суда у Великој Плани, Рената Павешковић као и народни посланик, Небојша Павловић. Он је честитао новоизабраним судијама са уверењем да ће радити у складу са Уставом Републике Србије и по сопственој савести, праведно и непристрасно.
Нове судије изабране су на седницама Скупштине Србије 14. априла и 6. маја, а положиле су данас заклетву у Народној скупштини, пред председником парламента, Ивицом Дачићем.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/novoizabrane-sudije-iz-smederevske-palanke-i-velike-plane-polozile-zakletvu-u-skupstini-srbije/

6 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Pera K. on 20/05/2021 at 20:49

  Vreme će da pokaže, a ocene, su u današnje vreme relativna stvar. Svako za novac na ovaj ili onaj način može sebi ako je u mogučnosti da obezbedi sebi ono što želi. Danas garantovati za rođenog brata je blago rečeno ludost, a kamoli za tamo nekog Pedju. Bez ličnih frustracija i ličnih vređanja a svaka čast svakome ko to i dokaže na delu.

  • Snezana on 19/05/2021 at 23:05

  Ne pricaj gluposi. Za Pavlovica znam da je bio odlican student, prosek ocena oko 10. Fakultet, master I pravosudni zavrsio u roku. Cast nam je svima sto je tako kvalitetan momak izabran za sudiju. Bravo Pedja!

  • Pera K. on 19/05/2021 at 21:27

  Jel su svi kadrovi SNS a, ili bar simpatizeri 😆

   • Pera K. on 20/05/2021 at 20:48

   Vreme će da pokaže, a ocene, su u današnje vreme relativna stvar. Svako za novac na ovaj ili onaj način može sebi ako je u mogučnosti da obezbedi sebi ono što želi. Danas garantovati za rođenog brata je blago rečeno ludost, a kamoli za tamo nekog Pedju. Bez ličnih frustracija i ličnih vređanja a svaka čast svakome ko to i dokaže na delu.

  1. Судија Бранкица Будимкић је на изборима 2017.била члан опшинске изборне комисије коју је предложила Одборничка група Српске напредне странке .За остастале судије не знам .Мада је опште познато да и хигијеничарке(и) и мотачи(це) каблова морају бити снс-орјентације .

    • mira on 21/05/2021 at 10:50

    Ne samo da je preduslov sns kartica,to je tek uvertira,odnosno predpred uslov.Moras biti strina,tetka,rodjaka,kuma,ljubavnica…da ne kazem sta..pa tek ako se ne pojavi neko sa jacom politickom vezom,postoji zracak nade da i upadnes negde.No dobro u svim javnim preduzecima dominiraju hi-tech strucnjaci sa diplomama sega,mega trenda i dr.privatnih fakulteta.I u vodovodu,posti,,eps-u,jkp groblja,opstini…..da i ne nabrajam..Po uzoru na slinu,i dr..lako je zavrsiti(kupiti diplomu)na datim fakultetima,i postati neki pistolj,da ne kazem.Mozda bi zavrsili i drzavne fakultete,nego tesko bato mora da se uci..Ovaj put im bude laksi,predpostavljam.Nadam se da ce navedini sa slike suditi po casti i zakonu,a ne kao sudija koji je preuzeo slucaj,kad je dete stradalo na koloniji.Gospodja koja ga je udarila se i dalje setka slobodno,i mirno,predpostavljam bez trunke grize savesti..I opet vozi isti auto…A sudija koji vodi taj slucaj,drzi predmet u poslednjoj fioci…i ceka da predmet zastari…Ako i ovi budu takvi,blaga je rec anarhija za ono sto nas ceka.Zivela Srbija i nasa deca,a ne ona njihova“NASA DECA“…

Komentari su onemogućeni.