Početna » НСЗ: САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА 6. АПРИЛА У СМЕДЕРЕВУ

НСЗ: САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА 6. АПРИЛА У СМЕДЕРЕВУ

Филијала Смедерево Националне службе за запошлјавање организује сајам запошлјавања 6. априла од 10 часова у просторијама хола смедеревског Центра за културу, саопштено је данас из НСЗ.

од Паланка данас
0 Коментар

Своје учешће на сајму потврдило је 14 послодаваца који су пријавили 605 слободних радних места за различите профиле занимања.

Међу образовним профилима потребним послодавцима за понуђена радна места су: инжењери машинске, металопрерађивачке, електро струке бравари, заваривачи, електричари, оператери у производњи, шивачи текстила, радници на преради воћа и пужа, продавци, дизаличари, маневристи, возачи …Незапослени ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају им своју радну биографију (ЦВ). На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним јавним позивима и конкурсима НСЗ за подстицање запошлјавања, док ће незапосленима бити пружена помоћ и у писању радне биографије (ЦВ).

На штанду Националне службе за запошлјавање незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним програмима НСЗ за подстицање запошлјавања, док ће незапослени добити помоћ у писању своје радне биографије.

Улаз на сајам је слободан, а пожелјно је да кандидати понесу више примерака радне биографије, наводи се у данашњем саопштењу Националне службе за запошљавање.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept