Početna » НСЗ: САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У ПАЛАНЦИ 18. ОКТОБРА У САЛИ НЕСАМ

НСЗ: САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У ПАЛАНЦИ 18. ОКТОБРА У САЛИ НЕСАМ

Национална служба за запошљавање Филијала Смедерево у сарадњи са Оптинском управом Смедеревска Паланка организује у среду, 18. октобра, Сајам запошљавања у свечаној сали (приземље) Nesam Crystal Hall, Главашева 70/3 Смедеревска Паланка, са почетком у 10 часова.

од Паланка данас
0 Коментар

 

Јесењи Сајам запошљавања који Национална служба за запошљавање Филијала Смедерево традиционално организује у последњем кварталу текуће године, окупља послодавце са територије општина Смедеревска Паланка и Велика Плана.Своје учешће на Сајму потврдило је 18 послодаваца који су пријавили 336 слободних радних места за различите профиле занимања. Међу образовним профилима потребним послодавцима за понуђена радна места су: инжењери машинске, електро струке, бравари, заваривачи, хидрауличари, електричари, оператери у производњи, радници на преради воћа и поврћа, тесари, зидари, армирачи, магационери, шивачи, оператери, глодачи и стругари на ЦНЦ машинама, конобари, кувари, шанкери, лични пратиоци и персонални асистенти … Сајмови запошљавања омогућавају директан контакт послодаваца и незапослених лица и представљају праву прилику да на једном месту непосредно од представника компанија незапослена лица сазнају више о њиховим кадровским потребама , условима рада и конкуришу за посао.
Незапослени ће на Сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају им своју радну биографију (CV). На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним јавним позивима и конкурсима НСЗ за подстицање запошљавања, док ће незапосленима бити пружена помоћ и у писању радне биографије (CV). На штанду Националне службе за запошљавање, незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним програмима НСЗ за подстицање запошљавања, док ће незапослени добити помоћ у писању своје радне биографије.

Улаз на Сајам је слободан, а пожељно је да кандидати понесу више примерака радне биографије.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept