Početna » НУМЕРОЛОГИЈА-ДАНАС ЈЕ МАГИЧНИ ПОНЕДЕЉАК

НУМЕРОЛОГИЈА-ДАНАС ЈЕ МАГИЧНИ ПОНЕДЕЉАК

12.12.2022, понедељак, представља последњи „датум огледала“ одлазеће године, а ево шта то заправо значи.

од Паланка данас
0 Коментар

Људи су одувек тражили (и настављају да траже) различите начине који би могли да привуку повољне догађаје у своје животе.

Нумерологија је један од алата коме људи верују дуго, око 4000 година. Бројеви помажу људима да упознају себе и догађаје око себе, а поновљени бројеви изазивају повећано интересовање и посебно утичу на људе.

12.12.2022. је последњи датум „огледала“ у години. Бројеви који се понављају увек носе снажну енергију и дарују дан посебним својствима. Да бисте овај датум провели што продуктивније, требало би да одвојите време да правите планове и сањате о будућности. Пошто је дан обдарен снажном енергијом, ваше мисли ће брже и тачније достићи нивое на којима се остварују.

У датуму 12.12.2022., присуство великог броја двојки одмах упада у очи. Састанак са пет двојки сматра се одличним јер привлачи благостање и обиље у живот. Сваки број има две стране: позитивну и негативну.

Два симболизују јединство, хармонију и дипломатију у својој позитивној манифестацији. На овај дан можете успешно закључивати разне споразуме и споразуме, можете ићи на помирење са особом са којом се раније нисте могли помирити или договорити. Дан је добар за тимски рад и рад уопште, а у овом периоду бићете посебно продуктивни.

Требало би да се чувате негативног деловања двојке на овај дан: двојност, тајне, тајновитост. Пажљиво проверите уговоре и финансијске трансакције. Биће искушења да се лаже, да се измиче одговорности, да се оговара. Стога, водите рачуна да овог дана не будете негативни у енергијама.

Такође, збир дана и месеца једнак је збиру године – ово је број 6 са обе стране. Шест плус је број хармоније, лепоте и комуникације. У негативном смислу доноси зависност од туђег мишљења, перфекционизам.

Шест, баш као и двојка, нам говори да ћемо овог дана моћи да постигнемо разне договоре, јер нам број 6 говори о корисним комуникацијама, способности да преговарате са онима са којима вам је потребно, бирајући потребне речи, убаците своју реч тамо где је потребно.

Овај дан је идеалан за све што је везано за лепоту и спољашње форме. Може се назвати и Дан жена. Било какве козметичке процедуре, куповина лепих ствари, преуређење у кући – све што се тиче лепоте ће ићи са праском.

И што је најважније, број шест је симбол љубави. Симбол љубави према себи, према партнеру, према свету. Урадите нешто важно за себе данас. Оно што је дуго одлагано, око чега су ходали, а никада им није дозвољено. Реците „не“ оним људима и процесима који вас не воде ка срећи. Свака манифестација самољубља данас ће бити посебно вредна и представљаће вам огроман плус у будућности .

Покажите љубав према свету: нахраните пса луталицу, донирајте било коју количину склоништу за животиње, одбијте пластичну кесу на каси, затворите славину док перете зубе.

И, наравно, покажите љубав свом партнеру. Никада није сувишно подсетити неког вама драгог на своју љубав. Данас можете правити састанке, признати своју љубав, направити поклон, организовати романтичну вечеру.

На шта обратити пажњу
Вреди избегавати све што шестица губи у свом негативном испољавању. Пазите да не зависите од туђег мишљења о себи. А такође и да не буде талац лепих спољашњих облика, иза којих нема дубине и смисла. Немојте тежити савршенству, перфекционизам је спречио да се многе велике идеје остваре само зато што никада нису постале „савршене у сваком погледу“. Такође у црвеном постоји шанса да постанете зависни од партнера, гледајући га кроз ружичасте наочаре.

На данашњи дан снажна је енергија креативности, као и чистог служења и помоћи људима.

Данас се можете изразити кроз било коју врсту креативности, инспирација не треба дуго да чека. Добро је бавити се добротворним радом. Главна ствар је одупрети се жељи да паднете у позицију жртве.

Један од главних задатака дана је да исправно прихватите оно што ће вам данас доћи. Kонтролишите своје расположење – суморни и непријатељски расположени људи ризикују да упадну у невоље.

лепотаиздравље.рс

 

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept