Početna » ОБАВЕШТЕЊЕ О ИСКЉУЧЕЊУ СТРУЈЕ У БАНИЧИНИ У СРЕДУ 15. МАЈА

ОБАВЕШТЕЊЕ О ИСКЉУЧЕЊУ СТРУЈЕ У БАНИЧИНИ У СРЕДУ 15. МАЈА

од Паланка данас
0 Коментар

У оквиру активности на припреми дистрибутивног система за предстојећу сезону и обезбеђивања стабилног снабдевања електричном енергијом, Огранак Електродистрибуција Смедерево, Погон Смедеревска Паланка, обављаће радове на редовном одржавању трафостаница и због тога ће у среду 15.05.2024.год. у периоду од 08:00 до 15:00 часова (уз могућност ранијег укључења) без електричне енергије бити корисници у делу Баничине на следећим локацијама:– у временском периоду између 8,00 – 12,00 часова у трафореону „Центар“

– у временском периоду између 9,00 – 13,00 часова у трафореону „Караула“

– у временском периоду између 10,00 – 14,00 часова у трафореону „Јелићи“ и

+ у временском периоду између „11,00 – 15,00 часова у трафорсону „Машићи“

– у временском периоду између 11,00 – 15,00 часова у трафореону „Водовод-
Бунари“

Електродистрибуција Србије д.о.о. Београд континуирано ради на унапређењу поузданости и стабилности снабдевања електричном енергијом. Највећи део радова је организован без искључења крајњих купаца. Неке активности није могуће спровести без обуставе напајања, због обезбеђења безбедних услова за рад наших запослених. Кориснике молимо за разумевање.

Током трајања радова молимо кориснике да искључе своје уређаје са мреже и да их поново укључе по обнављању снабдевања електричном енергијом

У случају лоших временских услова, радови ће бити одложени за други термин, о чему ће корисници бити на време обавештени.

 Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept