Početna » ОБАВЕШТЕЊЕ О ИСКЉУЧЕЊУ СТРУЈЕ У ДЕЛУ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ И ГРЧЦА

ОБАВЕШТЕЊЕ О ИСКЉУЧЕЊУ СТРУЈЕ У ДЕЛУ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ И ГРЧЦА

од Паланка данас
0 Коментар

У оквиру активности на припреми дистрибутивног система за предстојећу сезону и обезбеђивања стабилног снабдевања електричном енергијом, Огранак Електродистрибуција Смедерево, Погон Смедеревска Паланка, обављаће радове на редовном одржавању трафостаница и због тога ће у среду 21.02.2024. год, у периоду од 09:00 до 13:00 часова (уз могућност ранијег укључења) без електричне енергије бити корисници у делу Смедеревске Паланке и Грчца на следећим локацијама:
Северни део насеља Колонија у Смед. Паланци, односно Чубура укључујући и Медведњак у Грчцу тј. улице: Црвене армије, Бранка Ћопића, Исидоре Секулић, Стевана Сремца, Вује Вујошевића, Чубурска, Личка, Славонска и Поточка са околним мањим улицама у тој зони

Електродистрибуција Србије д.о.о. Београд континуирано ради на унапређењу поузданости и стабилности снабдевања електричном енергијом. Највећи део радова је организован без искључења крајњих купаца. Неке активности није могуће спровести без обуставе напајања, због обезбеђења безбедних услова за рад наших запослених.
Кориснике молимо за разумевање. Током трајања радова молимо кориснике да искључе своје уређаје са мреже и
да их поново укључе по обнављању снабдевања електричном енергијом У случају лоших временских услова, радови ће бити одложени за други термин, о чему ће корисници бити на време обавештени.


Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept