Početna » ОБАВЕШТЕЊЕ О УКИДАЊУ/СКРАЋЕЊУ РАДНОГ ВРЕМЕНА НА ШАЛТЕРИМА МУП-а

ОБАВЕШТЕЊЕ О УКИДАЊУ/СКРАЋЕЊУ РАДНОГ ВРЕМЕНА НА ШАЛТЕРИМА МУП-а

од Паланка данас
0 Коментар

Поштовани грађани, због значајно смањене заинтересованости грађана за издавање биометријских докумената, као и препорука Владе Републике Србије за смањење потрошње електричне енергије, обавештавамо вас да се почев од суботе, 26. новембра 2022. године, укида се рад суботом на шалтерима управних послова у следећим полицијским управама и полицијским станицама:

Полицијска управа у Бору, Полицијска управа у Ваљеву, Полицијска управа у Врању, Полицијска управа у Зајечару, Полицијска управа у Јагодини, Полицијска управа у Крагујевцу, Полицијска управа у Краљеву, Полицијска управа у Крушевцу, Полицијска управа у Пироту, Полицијска управа у Пријепољу, Полицијска управа у Суботици, Полицијска управа у Сомбору, Полицијска управа у Смедереву, Полицијска управа у Сремској Митровици, Полицијска управа у Ужицу, Полицијска управа у Чачку, као и Полицијска станица у Куршумлији.

Скраћује се радно време суботом у следећим полицијским управама: – у Полицијској управи за град Београд, Управа за управне послове, ул. Љермонтова бр.12а, од 07.30 до 15.30 часова (до сада је било 20.00 часова); – у Полицијској управи у Новом Саду, од 7.30 до 15.30 часова (до сада је било до 20.00 часова); – у Полицијској управи у Кикинди, од 08.00 до 13.00 часова (до сада је било до 15.30 часова).

Рад недељом на шалтерима управних послова у Полицијској управи за град Београд, Управа за управне послове, ул. Љермонтова бр.12а, се укида. Радно време суботом на шалтерима управних послова у Полицијској управи у Зрењанину, Полицијској управи у Лесковцу, Полицијској управи у Нишу, Полицијској управи у Новом Пазару, Полицијској управи у Панчеву, Полицијској управи у Пожаревцу, Полицијској управи у Прокупљу и Полицијској управи у Шапцу, остаје непромењено.

Грађани који имају термине за издавање биометријских докумената заказане ван оквира новог радног времена, биће контактирани од стране полицијских службеника надлежних полицијских управа и полицијских станица ради договора у вези са заказивањем новог одговарајућег термина.“

МУП Србије

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept