ОБАВЕШТЕЊЕ ПЕДИЈАТРИЈСКЕ СЛУЖБЕ ДОМА ЗДРАВЉА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

Поштовани родитељи,
Као што знате, због нестабилне и тешке епидемиолошке ситуације која влада у целом свету, а не само код нас, ми смо на одређено време одложили неке од услуга које су стандардне, а пре свега мислимо на превентивне прегледе. Све то смо урадили ради безбедности ваше деце и вас.

Услуге које пружамо свели смо на минимум како бисмо избегли ризик по здравље ваше деце, а сходно епидемиолошким условима у којима радимо.

Такође, као што већина вас зна, доступни смо вам током целог радног времена за све консултације путем телефона, за све здравствене проблеме ваше деце и за све ваше недоумице у вези неге мале деце.

Молимо вас да имате стрпљења и надамо се да ће све ово брзо проћи, па да се сви заједно вратимо нормалном животу и устаљеном начину рада.

Ултразвучни прегледи кукова обављаће се 14.01.2021. и 28.01.2021. године, а више информација можете добити на испод наведене бројеве телефона.

Хвала вам на вашем разумевању.

Срећне Новогодишње и Божићне празнике жели вам колектив Дечијег и Школског диспанзера.

Контакт телефони:
Дечији диспанзер: 026/310-344
Школски диспанзер: 026/319-859

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/obavestenje-pedijatrijske-sluzbe-doma-zdravlja-u-smederevskoj-palanci/

9 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Zoran on 19/12/2020 at 10:39

  Zeleli ste da dete koje je Covid pozitivno leži na istom odeljenju gde se leče bebe od mesec dana, a koje su negativne. Budite iskreni i recite da Vaše dete ima 17,5 godina i da je primljeno po svim epididemiološkim propisima tamo gde leže Covid +, pacijenti. Vrlo sebično od Vas kao roditelja.

  • Majka on 18/12/2020 at 20:41

  Kod mene ni patronazna sestra nije dolazila ne pamtim. A nemlecna ishrana je u toku i ja moram na razne načine da se snalazim da bih znala kad treba sta da dam, koliko. Prvo mi je dete i malo je reći da i ovako mala i banalna stvar meni stvara muke..
  Za snimanje kukova je tek proces a gospodja med. Sestra je toliko neljubazna da mi dodje da je prijavim!!! Jedno vrlo nehumano, nekulturno, i prepotentnom stvorenje. Preko telefona mi ne dozvoljava da objasnim šta mi treba i da mi je rečeno da zakazem, a kad treba nema termina, nikad nema.. Već mi je pravila problem da sam morala kod doktora da odem i da se žalim.

  • Vidak on 18/12/2020 at 17:44

  Ne mogu da verujem da nisu primili dete sa temperaturom 40 treba ih tužiti..

  1. Хвала Богу и добрим лекарима и особљу са инфективног одељења а наручито начелнику др.Павловићу који су све учинили да нам помогну и покажу људскост изнад свега што с очигледно мањка педијатрима.

 1. Лично сам доживео да су педијатри у ОБ „Стефан Високи“ одбили да приме моје дете са температуром од 40 степени на дечије одељење због страха од короне иако на одељењу постоји део за изолацију.Разочаран сам.Не чуди ме оваква рекција педијатрије ДЗ Смедеревска Паланка.Као да су се педијатри договорили да избегавају децу.Тужно!

   • Sandra on 18/12/2020 at 15:49

   Strasno i sramota!!!

    • Zoran on 19/12/2020 at 10:40

    Zeleli ste da dete koje je Covid pozitivno leži na istom odeljenju gde se leče bebe od mesec dana, a koje su negativne. Budite iskreni i recite da Vaše dete ima 17,5 godina i da je primljeno po svim epididemiološkim propisima tamo gde leže Covid +, pacijenti. Vrlo sebično od Vas kao roditelja.

   • Zdravstveni radnik on 19/12/2020 at 16:34

   Kao zdravstveni radnik , a pre svega majka dvoje dece moram vam reći da temperatura od 40 °C sama po sebi nije indikacija za primanje deteta na odeljenje. Izuzetak je naravno ako dete ima i proprapatne simptome….. Nema potrebe plašiti se temperature dokle god tete pije i dok je u intervalima bez temperature aktivno

  • Nikola on 18/12/2020 at 07:52

  „Brzo proci“. Ovi traje vec godinu dana a trajace najmanje jos godinu a i posle toga. Smrtnost je trenutno 0.88% i to 90% kategorije ljudi preko 60godina. Zar vi stvarno milsite da cinite deci uslugu tako sto necete da radite, ili vam se mozda cak i ne radi?
  Deca su najmanji prenosioci zaraze, treba da vas je sramota. Ja stvarno ne znam zasto mi placamo vise iovako „bolesno“ zdravstveno. Imacemo vise problema ubuduce ako na ovako bezobrazan nacin izbegavate da pregledate decu, imacemo cose bolesne dece negi li ovih od korone

Komentari su onemogućeni.