ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ДАНА ТУРИЗМА 27. И 28. СЕПТЕМБРА, БЕСПЛАТАН УЛАЗ У ПРЕКО 80 УСТАНОВА

Министарка трговине, туризма и телекомуникација Татјана Матић најавила је данас да ће њено министарство, у сарадњи са више од 80 културно-туристичких атракција у Србији, обезбедити бесплатан улаз за све заинтересоване посетиоце 27. и 28. септембра.

„Прослава је замишљена тако што ће 27. и 28. септембра преко 80 установа, различитих профила, музеја, забавних паркова и туристичких дестинација, омогућити бесплатан улаз свим заинтересованим грађанима. О тачном списку локација, условима и радном времену, грађани се могу обавестити на сајту министарства www.mtt.gov.rs“, навела је Матићева.

Она је додала да су неке од тих локација арехолошка налазишта Виминацијум, Феликс ромулиана, Јустијана прима, Рамска, Голубачка и Смедеревска тврђава.

„Ту је и наш Бео зоо врт, где ће за сву децу бити бесплатан улаз а попуст за одрасле. Поред тога и Јагодина, беспалатан улаз у зоо врт и све њихове туристичке локације, Копаоник, гондола и авантура парк, Златибор гондала, бесплатан улазак у природњацки и народни музеј и друго“, рекла је Матићева.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/obelezavanje-dana-turizma-27-i-28-septembra-besplatan-ulaz-u-preko-80-ustanova/