Početna » ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОСОБА СА ДАУНОВИМ СИНДРОМОМ У ОШ “ОЛГА МИЛОШЕВИЋ”

ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОСОБА СА ДАУНОВИМ СИНДРОМОМ У ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“

„Деце има разне, Ал свако дете је личност, Разлике нису казне, У разликама је наша сличност.“ (Љубивоје Ршумовић)

од Паланка данас
0 Коментар
21. март Светски дан особа са Дауновим синдромом у ОШ „Олга Милошевић“ обележавамо како бисмо пробудили свест, разумевање и дали подршку свим особама са Дауновим синдромом у циљу побољшања квалитета њиховог живота.Појединци са Дауновим синдромом могу постићи оптималан квалитет живота кроз родитељску бригу и подршку, медицинско усмеравање и системе подршке у заједници као што је инклузивно образовање на свим нивоима. Ово олакшава њихово учешће у друштву и испуњење њиховог личног потенцијала.
Оно што данас можемо да урадимо, како бисмо пружили љубав и подршку особама са Дауновим синдромом, је да обујемо шарене чарапе које су симбол различитости и подршке нашим другарима.
Поносни смо што је у „Олгиним“ недрима стасао и један матурант, момчина, јуначина. Уз њега и његову дивну породицу и сами смо много научили. А најпре да су љубав, вера и поверење темељ сваког напредовања.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept