ОБИЈЕН АУТОМОБИЛ МАЈЦИ ДОК ЈЕ ОСТАВЉАЛА ДЕЦУ ИСПРЕД ВРТИЋА ТАШ

Јутрос испред вртића „Таш“ око 7.15 часова обијен је ауто нашој суграђанки Марији Шулејић. Пљачка се догодила у тренутку док је остављала децу у вртићу. 

Из аута, црвена Шкода Фелиција, разбијено је стакло и украдена је женска торба са документима, телефоном, нешто мало новца (око 1000 динара) и другим ситницама, Аутомобил је био закључан, што није била препрека, а време у које се догодила пљачка је опомена за све родитеље да припазе шта остављају у ауту за кратак период који им је потребан да оставе децу у вртићу пошто лопови очигледно не зазиру од тога што је ово најпрометније време када пуно родитеља циркулише улицом. Случај је пријављен полицији.

 Моле се грађани који живе у том крају око вртића Таш, нарочито Првомајске улице,  уколико пронађу торбу или документа наше суграђанке да обавесте полицију или пошаљу поруку порталу Паланка данас како би ступили у контакт са власницом и вратили јој документа. 

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/obijen-automobil-majci-dok-je-ostavljala-decu-ispred-vrtica-tas/