Početna » ОБЈАВЉЕН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ СВЕТОСАВСКЕ НАГРАДЕ ЗА 2023. ГОДИНУ

ОБЈАВЉЕН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ СВЕТОСАВСКЕ НАГРАДЕ ЗА 2023. ГОДИНУ

Министарство просвете Владе Републике Србије упутило је јавни позив за предлагање кандидата за доделу Светосавске награде за 2023. годину.

од Паланка данас
0 Коментар

Светосавска награда је признање које се додељује појединцима и установама за изузетне резултате у области образовања и васпитања, унапређивању образовно-васпитне праксе и развоју научних и уметничких достигнућа у Републици Србији у 2023. години.
За ову награду могу бити предложени ученици основних и средњих школа, студенти свих нивоа студија, запослени у предшколским установама, основним и средњим школама, школама са домом ученика, високошколским установама и установама ученичког и студентског стандарда.

Могу да буду предложене и установе образовања и васпитања – предшколске установе, основне и средње школе, школе са домом ученика, високошколске установе и установе ученичког и студентског стандарда, као и стручна друштва и заједнице школа, аутори стручних и научних дела из области образовања и васпитања.

Предлог може да се односи и на остале појединце и институције који учествују у формалном и неформалном образовању и својим ангажовањем доприносе развоју образовања и васпитања (новинари, медији, привредна друштва, издавачке организације, фондови, задужбине и други).

Јавни позив је отворен до 8. децембра, а Светосавске награде за 2023. годину доделиће министар просвете 27. јануара 2024. године.

Више о овом јавном позиву погледајте ОВДЕ.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept