Početna » ОБЈАВЉЕН СПИСАК: Ђацима 8.100, студентима 13.000 динара – прве исплате крајем децембра

ОБЈАВЉЕН СПИСАК: Ђацима 8.100, студентима 13.000 динара – прве исплате крајем децембра

Министарство просвете објавило је списак студената и ученика који настављају да примају студентске и ученичке стипендије за надарене у школској 2023/2024. години.

од Паланка данас
0 Коментар

Они су дужни да одмах отворе текући рачун у најближој експозитури Банке Поштанска штедионица, уколико немају већ отворен рачун у Банци.Бесплатан студентски и ученички рачун за уплату стипендија за надарене може се отворити у било којој експозитури Банке, уз личну карту и индекс.

Ученици који су пунолетни и поседују личну карту рачун могу отворити самостално, уз ђачку књижицу. Малолетни ђаци (без обзира на то да ли поседују личну карти или не) рачун отварају обавезно уз присуство родитеља, уз достављање извода из матичне књиге рођених и ђачке књижице.

Уколико малолетно лице поседује личну карту, и дошло је са родитељем чије се име налази у личној карти, није потребно доносити извод из матичне књиге рођених, у супротном је неопходан.

Износ ученичке стипендије је 8.100 динара месечено, а студентске 13.000 динара. Прве исплате се очекују крајем децембра.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept