ОБЈАВЉЕНА КОНАЧНА РАНГ ЛИСТА УЧЕНИКА КОЈИ СУ ДОБИЛИ ЈЕДНОКРАТННУ ПОМОЋ ОД ОПШТИНЕ ПАЛАНКА

 

На основу Правилника о условима за доделу награда ученицима и студентима – младим талентима, Општинско веће Општине Смедеревска Паланка утврдило је дана 03.12.2021. године, коначну ранг листу кандидата- младих талената који су остварили право на једнократну помоћ из буџета општине Смедеревска Паланка у 2021. години.

Укупно 589 њих је остварило право на ову помоћ и то: 246 су ученици основних школа са територије наше општине, 149 су ђаци из средњих образовних установа, 35 су студенти И године основних академиских студија, 130 су студенти ИИ, ИИИ и ИВ године основних академских студија, 21 су студенти дипломских академских мастер студија и 8 талената је на докторским студијама.

За ову намену је из буџета локалне самоуправе издвојено 5 милиона динара а према процедури сада следи потписивање решења између општине и свих оних који су остварили право на ову једнократну помоћ.

Kоначну ранг листу можете погледати овде

 

Фото архива

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/objavljena-konacna-rang-lista-ucenika-koji-su-dobili-jednokratnnu-pomoc-od-opstine-palanka/