Početna » Објављени коначни резултати завршног испита за осмаке

Објављени коначни резултати завршног испита за осмаке


Листа опредељења за упис у средњу школу моћи ће да се поднесе преко портрала Моја средња школа и непосредно у школи


На порталу Моја средња школа данас су објављени коначни резултати завршног испита на крају основног образовања и васпитања за ученике осмог разреда.

Kако је за Тањуг раније рекла министарка просвете Славица Ђукћ Дејановић, постоји довољан број места у средњим школама за све ученике.

Листа опредељења за упис у средњу школу моћи ће да се поднесе преко портрала Моја средња школа и непосредно у школи 26. и 27. јуна, а коначна листа опредељења биће објављена 29. јуна.

Завршном испиту у јунском року приступио је 64.437 ученика осмог разреда, односно 99,64 одсто њих и 1.070 полазника функционалног основног образовања одраслих, што је 68,55 одсто пријављених одраслих, саопштило је Министарство просвете.

Упис у средње школе моћи ће ове године да се обави потпуно електронским путем преко портала Моја средња школа од 2. до 6. јула.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept