ОБУКА ЗА МЛАДЕ ЗА РАЗВОЈ СТАРТАПА У ОБЛАСТИ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

С циљем промоције еколошког предузетништва и настојања да се младима олакша приступ тржишту рада у овој области, обезбеђен је сет обука намењен младима између 18 и 30 година који су заинтересовани да унапреде своја знања и развију способности за покретање и одржавање сопственог бизниса, односно који имају одређено предзнање и искуство у еколошким пројектима и иницијативама.

Обука за развој стартапа у области заштите животне средине је део пројекта „Јачање капацитета за унапређено спровођење међународних споразума у области заштите животне срединеˮ који финансира Глобални фонд за животну средину, а реализује УНДП у Србији у сарадњи са Министарством омладине и спорта, другим министарствима и институцијама Републике Србије.

Обука ће бити реализована у периоду од маја до октобра 2017. године у Београду, aсамо учешће на обуци је бесплатно. Kроз серију обука, млади ће имати прилику да се упознају са основама еколошког предузетништва, да развију своје предузеничке способности, да припреме бизнис план за покретање еколошког стартапа, идентификују приступе изворима финансирања и промовишу своје стартапове.

Позив за обуку доступан је преко следећег линка:

http://www.rs.undp.org/content/serbia/sr/home/presscenter/articles/2017/04/12/obuka-za-razvoj-startapa-u-oblasti-za-tite-ivotne-sredine.html. Пријаве се подносе до 26. априла 2017. године.

Позив за поношење понуде за реализацију обуке доступан је преко следећег линка:

http://www.rs.undp.org/content/serbia/en/home/operations/procurement/. Рок за подношење документације је 21. април 2017. године.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/obuka-za-mlade-za-razvoj-startapa-u-oblasti-zastite-zivotne-sredine/