Početna » ОД 1. МАЈА УВОДИ СЕ ДНЕВНА КАРТА ЗА ГРАДСКИ ПРЕВОЗ У БЕОГРАДУ

ОД 1. МАЈА УВОДИ СЕ ДНЕВНА КАРТА ЗА ГРАДСКИ ПРЕВОЗ У БЕОГРАДУ

од Паланка данас
0 Коментар

Шапић је на конференцији за новинаре рекао да више неће бити седам тарифа и четири зоне већ две зоне и две тарифе.

„Неће више да постоји ни временска зона већ ће за обе зоне цена дневне карте коштати 200 динара“, рекао је Шапић.Он је додао да ће постојати и седмодневна карта која ће коштати 1.000 динара, додајући да у овоом тренутку цена карте за пет дана у све четири зоне кошта 2.350 динара.

Шапић каже да месечна карта за све четири зоне тренутно кошта 4.990 динара, а по новом ценовнику месечна карта биће 3.000 динара за прву, односно 3.500 динара за другу зону.

„Годишња карта је сада 54.890 динара за све четири зоне, а по новом биће 35.000 динара за прву и другу зону“, рекао је Шапић.

Према његовим речима, средњошколци по новом систему неће морати да плаћају превоз до 19 године, старија лица преко 65 лица имаће бесплатан превоз без икаквих надокнада.

Шапић је казао да се укидају контролори, да ће тај посао контроле карата преузети „Бели“.

Такође, укида се валидатор, рекао је Шапић и додао да ће улаз, као и излаз бити на свим вратима аутобуса, како би се избегле гужве.

ТанјугPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept