ОД ДАНАС МОГУЋЕ СЛАЊЕ ТЕЛЕГРАМА С МОБИЛНОГ НА БРОЈ 1961

 

Телеграм се од данас може послати и позивањем броја 1961 са мобилног телефона, а услуга ће се тарифирати преко рачуна код мобилног оператера МТС, саопштено је из Пошта Србије.

На тај начин, слање телеграма омогућено је и за постпејд кориснике Телекома Србија Пошта Србије и Телеком Србија, а планирано је да тај сервис у наредном периоду буде омогућен и за кориснике мобилних оператера Теленор Србија и А1 Србија.

Слање телеграма и даље је могуће позивањем броја 1961 са свих фиксних бројева код оператора Телеком Србија или непосредно на шалтерима свих пошта у Србији.

Пошта Србије креирала је и недавно пустила у оптицај у унутрашњем саобраћају нових 25 луксузних телеграма модерног дизајна, како би на најлепши начин преносили жеље и поруке поводом радосних догађаја – рођења, рођендана или венчања, новогодишњих, божићних и ускршњих празника, породичне славе, као и изјаве саучешћа.

На новом дизајну, како се наводи у саопштењу, радили су признати дизајнери и фотографи, међу којима су и браћа Замуровић, светски познати сток фотографи из Зрењанина.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/od-danas-moguce-slanje-telegrama-s-mobilnog-na-broj-1961/