ОД НОВЕ ГОДИНЕ ПОЧИЊЕ ПОДЕЛА НОВИХ ВАУЧЕРА ЗА ОДМОР

moja-srbija-vrnjacka-banjaПрвог радног дана наредне године почеће подела нових 60.000 ваучера Владе Србије, којима ће бити регресиран одмор у нашој земљи у вредности од по 5.000 динара.

 Буџетска средства биће намењена за 14.000 ваучера више него 2016. године. Интересовање грађана је било толико велико да је свих 46.000 ваучера ове године подељено још почетком септембра, иако су могли да се искористе до краја октобра.

По Србији је путовало 12 одсто више домаћих гостију него претходне године, а велику заслугу има управо подела ваучера. Уштеда од 5.000 динара била је добар мотив да се посети домаћа дестинација. Међу корисницима ваучера 56 одсто били су пензионери, па се и наредне године очекује да ће најстарији суграђани бити најагилнији и међу првима предати захтеве за регресиран одмор.

Ваучери су се, од тренутка подношења пријаве, користили обично у року од месец дана. Убедљиво највећи рекордер током обе досадашње поделе ваучера биле су Пролом бања и Луковска бања. Од 680 пријављених објеката, ове две бање су искористиле 15 одсто овогодишњих ваучера.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/od-nove-godine-pocinje-podela-novih-vaucera-za-odmor/