ОД ПОНЕДЕЉКА НАСТАВАК РАДОВА НА ПЕТЉИ ПОЖАРЕВАЦ И СМЕДЕРЕВО

Од 20.09.2021. до 24.09.2021. године, биће измењен режим саобраћаја због радова на рехабилитацији коловоза, на делу државног пута I А реда број 1, у зони петље Смедерево и зони петље Пожеревац, од км 261+835,18 до км 264+827,22. најавили су из ЈП Путеви Србије.
Током извођења радова, у смеру Београд – Ниш, за саобраћај ће бити затворене возна и зауставна саобраћајна трака. Саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком супротног смера и претицајном саобраћајном траком смера Београд – Ниш, са обезбеђеним изливима-уливима на петљи Смедерево и петљи Пожевац.

У смеру Ниш-Београд, за саобраћај ће бити затворена претицајна саобраћајна трака, док ће се саобраћај одвијати возном и зауставном саобраћајном траком.
Радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Молимо учеснике у саобраћају да поштују саобраћајну сигнализацију и прилагоде брзину кретања у зони радова, као и за опрезнију вожњу при кретању зауставним тракама у зонама изливних/уливних трака на петљи Смедерево и петљи Пожаревац.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/od-ponedeljka-nastavak-radova-na-petlji-pozarevac-i-smederevo/