Početna » ОД ПОНЕДЕЉКА ПОЛИЦИЈА ЋЕ ПОЈАЧАНО КОНТРОЛИСАТИ ВОЗАЧЕ И ТО СЛЕДЕЋИХ ВОЗИЛА

ОД ПОНЕДЕЉКА ПОЛИЦИЈА ЋЕ ПОЈАЧАНО КОНТРОЛИСАТИ ВОЗАЧЕ И ТО СЛЕДЕЋИХ ВОЗИЛА

Полиција ће од понедељка, 6. новембра до недеље, 12. новембра појачано контролисати возаче аутобусе и теретних возила.

од Паланка данас
0 Коментар

Акција ће се спроводити у 30 држава чланица организације РОАДПОЛ (мрежа саобраћајних полиција Европе), најављено је из МУП-а.


Током акције саобраћајна полиција ће патроле првенствено усмеравати на путеве са најинтензивнијим саобраћајем аутобуса и теретних возила, а посебан акценат ће бити стављен на контролу поштовања радног времена возача у друмском превозу и тахографа, контролу превоза терета, као и контролу испуњености општих услова за учешће у саобраћају возача теретних возила и аутобуса.

Саобраћајна полиција ће појачано контролисати аутобусе који превозе децу на екскурзије, рекреативне наставе, као и аутобусе којима се обављају други видови организованог превоза деце.

Од почетка ове године саобраћајна полиција у контроли саобраћаја открила је око 108.000 прекршаја које су учинили возачи теретних возила и 4.000 прекршаја које су учинили возачи аутобуса.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept